Marţi,
23.07.2024
Partial Noros
Acum
30°C

Putin a acordat titulatura onorifică "Transilvania" unui regiment al forţelor armate ruse

Putin a acordat titulatura onorifică

Preşedintele Vladimir Putin a acordat titulaturi onorifice unor unităţi militare ruse pentru a comemora regimente şi divizii sovietice care s-au remarcat în cel de-al Doilea Război Mondial, printre titulaturi regăsindu-se nume de oraşe şi regiuni din România, Ucraina, Belarus, Polonia şi Germania.

Astfel, regimentul 400 de artilerie autopropulsată a primit titlul onorific "Transilvania", informează agenţia de ştiri UNIAN, citată de Mediafax.

Decretele, care au fost semnate de Putin la finalul lunii iunie, şi date publicităţii pe 2 iulie, au drept scop "să conserve tradiţiile militare şi istorice glorioase şi să crească loialitatea faţă de patrie şi simţul de datorie militară în rândul personalului militar".

foto

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus