Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
13°C

Bărbatul suspectat de uciderea unei bătrâne din Oradea, prins acasă la Sibiu

Bărbatul suspectat de uciderea unei bătrâne din Oradea, prins acasă la Sibiu

Bărbatul pe care polițiștii îl suspectează că ar fi ucis-o pe femeia la care locuia în Oradea a fost prins la Sibiu, după două săptămâni de căutări. Potrivit polițiștilor, acesta ar fi jefuit-o pe femeie înainte să fugă de la locul crimei.

Înainte de a fugi, sibianul i-ar fi smuls victimei sale inelele, brăţara şi lănţişorul de aur de la gât și i-ar fi furat telefonul şi un laptop.  Potrivit referatului de arestare, moartea orădencei ar fi fost una violentă, bărbatul lovind-o „repetat, cu un corp contondent dur la nivelul capului”.

Loviturile, spun procurorii, i-au fracturat victimei craniul şi „împreună cu fracturile de la nivelul creierului şi învelişurilor, produse prin căderea victimei, au dus la decesul acesteia”, relatează ebihoreanul.ro.

Dat în urmărire naţională pentru omor şi tâlhărie, Florin M.L. a fost găsit de poliţiştii sibieni, fiind reţinut la solicitarea ofiţerilor Serviciului de Investigaţii Criminale Bihor, cu sprijinul Direcţiei pentru Operaţiuni Speciale.

Vineri, bărbatul a fost prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi din Tribunalul Bihor, procurorii solicitând să fie arestat preventiv. Instanţa de judecată a dispus ca Lomotă să fie trimis în spatele gratiilor pentru 30 de zile.

Bărbatul era deja urmărit general şi pentru furturi comise în judeţul Arad.

Sursa: ebihoreanul.ro

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus