Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Distracția la sat: Un tânăr de 18 ani, băut, s-a oprit cu mașina într-un copac

Distracția la sat: Un tânăr de 18 ani, băut, s-a oprit cu mașina într-un copac

Un tânăr de doar 18 ani din județul Mureș s-a urcat băut la volan, alături de un prieten, și a făcut accident pe drumul dintre Laslea și Mălăncrav.

Evenimentul a avut loc marți seară, în jurul orei 23,30. Conform polițiștilor, în timp ce conducea un autoturism pe DC 26, între localitățile Laslea și Mălâncrav, un tânăr în vârstă de 18 ani, din județul Mureș, a pierdut controlul direcției de deplasare intrând în coliziune cu un arbore de pe marginea părții carosabile.

Impactul a dus la rănirea ușoară a conducătorului auto și gravă a pasagerului, un alt tânăr în vârstă de 22 de ani, din același județ, ambii fiind transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

”În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că șoferul nu deține permis de conducere și se afla sub influența alcoolului, cu o concentrație de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat. În acest context, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducere fără permis, respectiv conducere sub influența alcoolului”, explică reprezentanții IPJ Sibiu, într-un comunicat de presă.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

Diana L

Acum 5 ani

BIne ca a dat PSD-ul liber la inmatriculat rable.... asa, toti drojdierii au 100 de euro sa-si ia o masina veche si sa fie pericol public in voie. Daca ar fi muncit mai mult pentru ea, ar fi fost si educati putin mai bine si ar fi stiut ce inseamna treburile astea.... dar, asta e telromanizarea.. libertate la haos, iar in haos sa se poata fura mai cu spor, de catre ilustrii "conducatori"..
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus