Marţi,
27.07.2021
Innorat
Acum
19°C

Nera Plant – produsele făcute 100% natural, care invită la simplitate

Nera Plant – produsele făcute 100% natural, care invită la simplitate

Produsele Nera Plant devin treptat cele mai căutate produse, care nu pot lipsi din niciun cămin. Naturale, realizate cu cea mai mare grijă și întotdeauna binecuvântate la Mănăstirea Nera, un locaș de cult deosebit care a luat ființă în anul 1994, la inițiativa și prin strădania doctorului Pavel Chirilă, specialist în tratamente naturiste și promotor al conceptului de medicină creștină, în localitatea Slatina –Nera, satul natal al domnului doctor. Mănăstirea va fi cunoscută în scurt timp drept Mănăstirea Nera. Laboratorul Sfinții Doctori Fără de Arginți al Mănăstirii Nera a apărut în anul 2009, din dorința măicuțelor de a aduce mai aproape de oameni darurile tămăduitoare sădite de Dumnezeu în plante.

Produsele sunt preparate manual, după rețete proprii, cu rădăcini în vechile leacuri tradiționale şi mănăstirești. Procesele de preparare urmăresc păstrarea proprietăților naturale ale plantelor folosite.

_DSC0002

Corina Macrea, o tânără mămică din Sibiu, a descoperit produsele Nera Plant de când îi are pe cei doi copii. Fetița cea mare, mereu bolnăvicioasă, era tratată în mod constant cu liste întregi de medicamente pentru absolut orice afecțiune. Avea infecții respiratorii repetate, cu episoade febrile care la un moment dat nu mai cedau la nici un medicament.

„Doar ce scăpam de o răceală și venea alta. O duceam, bineînțeles, la medic. Doctorul îi prescria liste întregi de medicamente, iar pe multe dintre ele, consideram eu, în exces. Intrasem într-un cerc vicios din care simțeam că nu mai am scăpare. Desigur, nu sunt împotriva medicamentelor și stimez medicii care se implică total în relația cu pacientul. Din păcate însă, noi trăim într-o eră în care se tratează mai degrabă simptomele și nu cauza, iar despre prevenția bolilor printr-un stil de viată sănătos nu se vorbește mai nimic. Cred că ne place mai mult să tratăm decât să prevenim!", povestește Corina.
_DSC0030_2

Spre marea bucurie a familiei ei, Corina a descoperit Mânăstirea Nera. Produsele Nera Plant au două mari calități: sunt manufacturate cu suflet, din inimă, cu rugăciune, iar în al doilea rând sunt manufacturate din ingrediente naturale, cu grijă selectate, din plăntuțe culese fir cu fir de măicuțe din flora spontană sau din culturile mănăstirii. Aceleași mâini pe care măicuțele le ridică la rugăciune, aceleași mâini care la începuturi au plămădit beton și l-au cărat cu roabele, pentru construirea chiliilor, astăzi plămădesc deopotrivă prescurile pentru dumnezeieștile liturghii care țin lumea și preparatele de laborator, după străvechi rețete mănăstirești și sub atenta îndrumare a aceluiași inimos și mărinimos doctor Pavel Chirilă.

Când a văzut câtă dedicare și dorință de a face bine există în acea micuță comunitate, familia Macrea nu a putut sta deoparte.

„Noi acum distribuim brand-ul Nera Plant. Nu am putut să stăm așa, știind că produsele acestea sunt atât de benefice și oamenii de-abia încep să afle de ele. Cu atât mai mult, obștea de la Mănăstirea Nera își canalizează toate eforturile pentru a finaliza Clinica Nera-primul Centru de Recuperare Oncologică din România. În mare parte, proiectul este realizat dar mai este nevoie de un ultim efort financiar ca această clinică să funcționeze. Vânzarea brandului Nera Plant nu face altceva decât să susțină acest proiect, iar porțile Clinicii Nera să fie deschise într-un viitor cât mai apropiat", explică sibianca.
_DSC0652

Totul este realizat acolo, în rugăciune și cu mult suflet, spune mămica. Maicile lucrează intens la aceste produse, trăiesc în simplitate și bucurie sufletească și astfel reușesc să facă cele mai bune combinații pentru diferite afecțiuni. Totul, însă, cu cap - maicile sunt școlite, iar majoritatea au studii superioare în medicină si farmacologie.

Întreaga listă de produse, precum și afecțiunile pentru care acestea sunt create, pot fi consultate pe site-ul afacerii, Reiraplant.ro. De asemenea, o parte din portofoliul de produse îl puteți găsi în lanțul de magazine Mândra, precum și la Librăria Arhidiecezana din cadrul Catedralei Mitropolitane Sibiu.

_DSC0057 _DSC0039 nera plant _DSC0151 _DSC0085 _DSC0062 _DSC0138 IMG_3641

Comentarii

1 comentarii

Maria

Acum 2 ani

Sunt minunate produsele! De 3 ani le folosesc, de cand le-am descoperit la magazinul Corner Shop de pe str. Hipodromului.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus