Marţi,
14.05.2024
Partial Noros
Acum
16°C

O nouă echipă de fotbal ia naștere la marginea Sibiului

O nouă echipă de fotbal ia naștere la marginea Sibiului

O nouă echipă de fotbal ia naștere vara aceasta la marginea Sibiului, în comuna Șura Mică. Se va numi Leii Șura Mică și au început deja înscrierile.

AS Leii Șura Mică au anunțat că fac o selecție pentru echipa de fotbal de juniori, pe terenul de fotbal din comună. Copiii vizați pentru înfințarea echipei sunt cei cu vârsta cuprinsă între 14 și 16 ani.

Inițiativa a pornit de la ideea de a aduce tinerii comunei împreună și de a face promova sportul. Echipa de fotbal susține mișcarea și consideră că este mai benefic pentru aceștia să își petreacă timpul jucând fotbal, decât să rămână în zona tehnologiei mereu.

,,Condițiile sunt bune, ne dorim să facem o echipă pentru tinerii din această zonă"  - a declarat Marian Aelenei, reprezentantul echipei.
,,Leii” nu și-a stabilit încă foarte bine obiectivele, dar dorința de a evolua în competiții organizate este mare. Ținta lor în acest moment este înaintarea în liga a 4-a. Condițiile din Șura Mică par a fi destul de bune, există un teren de fotbal, de asemenea și o sală de sport pentru antrenamente.

Data limită pentru înființarea acestei echipe este sfârșitul lunii august, urmând ca imediat după aceea să înceapă campionatul.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Bianca Laura Lăpădat

de Bianca Laura Lăpădat

Sport, Sănătate Telefon: 0769 28 1942 E-mail: bianca[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

grea e limba ce-o vorbim

Acum 4 ani

Tanti Laura, hai sa ne amintim de gramatica de clasa a cincea si sa facem o analiza a textului. Subiectul este partea de vorbire despre care este vorba in propozitie sau altfel spus, cea care face actiunea si raspunde la intrebarea cine ( sau ce, mai rar ). Deci, cine face actiunea din prima propizitie? Cine face selectia ? Raspunsul este : AS, adica Asociatia Sportiva ! Care asociatie ? Raspuns :Leii . ( atribut) Care Lei ? : Sura Mica. ( tot atribut). Predicatul se acorda in gen , numar si caz cu subiectui. Prin urmare corect era :AS Leii Șura Mică a anunțat că face o selecție. De asemenea, daca aveti prin casa un dictionar, aveti sansa sa vedeti ca se scrie înființarea, cu doi de i , nu înfințarea, cum scrieti in a doua propozitie a articolului, desi, culmea, in ultima propozitie nimeriti forma corecta. Despre constructia lingvistica : de a face promova sportul..... sau lipsa virgulei in secventa: zona tehnologiei mereu.... nu mai are rost sa va explic. Mult succes la BAC anul viitor
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus