Joi,
26.01.2023
Innorat
Acum
-0°C

O sibiancă și-a dat fiica dispărută ca să o despartă de iubit

O sibiancă și-a dat fiica dispărută ca să o despartă de iubit

O mamă sibiancă a apelat la ajutorul polițiștilor pentru a-și recupera fiica minoră, după ce aceasta a plecat de acasă cu iubitul ei și cu fetița pe care o au împreună. Femeia a ales însă o minciună pentru a alerta autoritățile – a spus că fata și nepoata ar fi fost răpite de concubinul minorei.

Totul s-a petrecut sâmbătă seara, în jurul orei 23:30. Femeia de 38 de ani, domiciliată în localitatea Mălâncrav, nu ar fi fost de acord cu relația dintre fiica ei de 16 ani și bărbatul de 26 de ani, cu care fata are și un copil de 4 luni. Surse apropiate cazului spun că cei doi au o relație foarte bună, singura care se opune fiind mama tinerei, drept pentru care ar fi sesizat poliția cu privire la faptul că fiica ei și nepoata ar fi fost răpite de tânăr. În cauză s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de lipsire de libertate în mod ilegal și au fost demarate activități imediate de căutare și depistare a celor trei persoane... totul pentru ca polițiștii să afle într-un final că de fapt mama mințise, relatează polițiștii sibieni.

„În urma acțiunilor desfășurate de către polițiștii Serviciului de Investigații Criminale și cei din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale, cu sprijinul Serviciului Operațiuni Speciale Sibiu, în cursul nopții de 28/29 septembrie, s-a reușit localizarea celor trei într-un imobil din municipiul Sibiu, la domiciliul concubinului tinerei. Odată cu audierea tinerei și a concubinului acesteia, s-a conturat ipoteza că tânăra și fiica ei au plecat de bunăvoie cu bărbatul pentru a locui împreună cu acesta. Întrucât mama tinerei nu a acceptat relația de concubinaj dintre cei doi, aceasta ar fi înscenat povestea răpirii tinerei și fiicei acesteia astfel încât cele două să fie depistate de către polițiști și aduse acasă, în localitatea Mălâncrav”, arată reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.

În consecință, polițiștii au deschis dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de inducere în eroare a organelor judiciare, urmând a fi stabilite toate circumstanțele săvârșirii faptei. Pentru apelarea fără motiv întemeiat a autorităților prin 112, femeia a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 500 de lei.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus