Joi,
08.12.2022
Ceata
Acum
2°C

Unul dintre cei mai cunoscuți autori contemporani vine în Sibiu.  Australianul Flanagan în dialog cu Radu Vancu

Unul dintre cei mai cunoscuți autori contemporani vine în Sibiu.  Australianul Flanagan în dialog cu Radu Vancu

Richard Flanagan, celebrul romancier australian, va fi prezent la Librăria Humanitas din Sibiu. Autorul va fi în dialog cu Radu Vancu, iar discuția se va desfășura în limba engleză. Evenimentul se va încheia cu o sesiune de Q & A și autografe.

Richard Flanagan, autorul cărții „O cale îngustă spre nordul îndepărtat”, va fi prezent la Librăria Humanitas Constantin Noica din Sibiu joi, 31 octombrie de la 18:30. Romancier, jurnalist și regizor de film, descendent al unei familii irlandeze deportate în Tasmania în secolul al XIX-lea, își încheie studiile cu o bursă la Universitatea din Oxford. Pasionat de peisajele sălbatice ale țării sale, participă la expediții cu canoe pe râurile insulei natale, care vor deveni o importantă sursă de inspirație pentru romanele sale.

Editura Litera a publicat până acum cinci cărți semnate de autorul australian, toate în traducerea lui Petru Iamandi: “O cale îngustă spre nordul îndepărtat”, “Să bați din palme cu o singură mână”, “Persoana întâi”, “Moartea unei călăuze pe râu”, “Dorința”. Pentru romanele sale a primit Premiul Man Booker, Australian Booksellers Book of the Year Award, Vance Palmer Prize for Fiction și o nominalizare pentru filme la premiul Ursul de Aur la Festivalul de la Berlin.

Participarea la eveniment este gratuită, iar înscrierea se face printr-un email la adresa sibiu@humanitas.ro

Sursa foto princiapl: independent.co.uk

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Denisa Laicauf

de Denisa Laicauf

Denisa Laicauf Reporter 0744196362

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus