Marţi,
14.05.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Conducerea FC Hermannstadt: Nu s-a pus nici o clipă problema falimentului sau insolvenței

Conducerea FC Hermannstadt: Nu s-a pus nici o clipă problema falimentului sau insolvenței

Conducerea echipei de fotbal FC Hermannstadt din Sibiu reacționează la informațiile vehiculate în ultimele zile referitoare la iminența unei insolvențe sau chiar a falimentului.

Oficialii clubului sibian spun că datoriile sunt mult mai mici decât se credea și că ele au fost achitate marți în totalitate.

”Referitor la ultimele articole apărute în mediul online, cu privire la faptul că o firmă din Tg. Mureș solicită, cităm, ,,falimentul clubului F.C. Hermannstadt! Datorii de peste 50.000 lei (…)” și ,,Cerere de insolvență împotriva F.C. Hermannstadt.”, aducem următoarele precizări:

-suma datorată societății respective este de 14.625 lei, nu de peste 50.000 lei

-suma datorată societății respective a fost plătită în cursul acestei zile

-potrivit legilor în vigoare, nu s-a pus nici o clipă problema falimentului/ insolvenței clubului”, au transmis reprezentanții echipei într-un comunicat de presă.

Totodată, reprezentanții echipei țin să-i asigure pe suporteri că toată lumea depune eforturi însemnate pentru a atinge scopul asumat în acest moment, respectiv salvarea de la retrogradare.

”A.F.C. Hermannstadt regretă aceste neînțelegeri. De asemenea, transmitem suporterilor noștri că suntem cu toții (fotbaliști, staff sportiv & administrativ) angrenați în lupta pentru îndeplinirea obiectivului din acest sezon – evitarea retrogradării – și implicit în asigurarea unei atmosfere ideale pentru acest lucru. Prin urmare, toate eforturile noastre sunt orientate în acest scop”, au concluzionat oficialii FC Hermannstadt.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

6 comentarii

Energie

Acum 4 ani

Immer wenn Vasile Miriuta gemeinsam mit Sohnemann Marco ins Stadion der Freundschaft einlief, gab´s für Cottbus einen Heimsieg...
Raspunde

Soimarul

Acum 4 ani

Muresane lasa- ne!! Si ia-l si pe Miriuta!
Raspunde

Laur

Acum 4 ani

Nu sa pus problema insolventei ....dar problema retrogradării , nu se pune domnule președinte ?
Raspunde

Durs

Acum 4 ani

Cu actualul antrenor retrogradarea este garantată.
Raspunde

Fansb

Acum 4 ani

Prima problema a echipei este Muresan si Miriuta,cand am intrat in divizea A am avut o echipa mai buna ca acuma si un antrenor foarte bun,Muresan vine la Sibiu ca nu la vrut nimeni,incaseaza un sac de bani ptr.ce?...apoi declara la televizor ca maine s-ar intoarce la Cluj daca ar putea....Miriuta este adus de Muresan ca este prietenul lui nu ca ar avea vre-o treaba cu fotbalul,sta un pic se duce in Ungarea dovedind neinteresul de echipa Sibiana si este binenteles dat afara de echipa unguara ca nu are nici o treaba cu fotbalul si ce sa vezi e primit inapoi ca si cum nu sa intamplat nimic,un club bine organizat si bine condus nu ar mai fi acceptat asa ceva...
Raspunde

Jardel Fundasul

Acum 4 ani

pai nu ba... voi nu dati faliment, ca va da primaria bani sa cumparati jardei de prin Africa sau Brazilia, pe banii nostrii.....apucati-va si faceti sport cu copiii, panaramelor, lasati spectacolul ieftin cu jucatori de alte natii, cumparati din banii nostrii sa joace fortbal sub numele orasului. Aiureala mai mare si risipa n-am pomenit... o gloata de incompetenti consuma bani total aiurea, in loc sa renovam niste scoli pe la sate pe banii aia sau sa investim in programe sportive pentru locuitorii orasului.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus