Miercuri,
23.06.2021
Partial Noros
Acum
28°C

Polițiștii și jandarmii sibieni patrulează și transmit mesaje prin megafon. „Stați în case” VIDEO

Polițiștii și jandarmii sibieni patrulează și transmit mesaje prin megafon. „Stați în case” VIDEO

Autoritățile sibiene patrulează deja de câteva zile prin întregul județ, atât în mediul urban cât și în mediul rural, pentru a se asigura că oamenii stau în case și respectă măsurile de prevenire a răspândirii infecțiilor cu COVID-19. Prin intermediul unui megafon, polițiștii și jandarmii transmit mai multe mesaje către sibieni.

Acest rol este îndeplinit atât de polițiștii locali cât și de cei de la Inspectoratul de Poliție al Județului Sibiu, precum și de jandarmi. În traseele lor, aceștia includ atât zone centrale cât și cartiere mărginașe, dar și zonele rurale.

 

Câteva dintre mesajele pe care autoritățile le transmit prin megafon sunt:

„Respectați regulile de igienă. Spălați-vă pe mâini și păstrați distanța. Rămâneți în siguranță, în casă.”

„Vă rugăm să respectați regulile de izolare și distanțarea socială. Nu vă expuneți și nu vă expuneți familia.”

„Vă rugăm să rămâneți în casă pentru siguranța dumneavoastră și a celor din jur. Orice ieșire în spațiul public vă poate pune în pericol sănătatea sau chiar viața.”

„Respectați recomandările de deplasare. Sunt pentru sănătatea tuturor. Este foarte important să rămâneți în casă și să evitați activitățile care vă pot expune. Fiți responsabili.”

În ultimele 24 de ore, 148 de polițiști din cadrul I.P.J. Sibiu alături de aproximativ 100 de jandarmi au desfășurat 208 misiuni specifice în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID – 19.

Vizualizari: 2402

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

Sim

Acum 1 an

Ma bucur pentru aceste initiative, insa am un singur lucru de obiectat. Mai bine Polita sa ia legatura cu smecherasii de BMW sa difuzeze acest mesaj deoarece se aude mai bine muzica smecherasilor cand trec pe strada decat ce zice politia prin statie.
Raspunde

UnDacLiber

Acum 1 an

La orele 22:00 (asa au procedat in cartierul unde locuiesc)?! Lua-v-ar nevoia (provovata de laxativ) de securisti imbecili cu 2 clase!
Raspunde

S

Acum 1 an

Prima data am crezut ca a venit circul :))
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus