Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
14°C

Coronavirus Sibiu: Peste o sută de persoane au fost sancționate, într-o singură zi

Coronavirus Sibiu: Peste o sută de persoane au fost sancționate, într-o singură zi

Autoritățile sibiene au aplicat, în ultimele 24 de ore, un număr de 114 sancțiuni contravenționale celor care nu respectă măsurile impuse în această perioadă.

278 de polițiști sibieni alături de 120 de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Sibiu și jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Brașov, 11 efective MApN și 69 de polițiști locali, au desfășurat, în ultimele 24 de ore, 294 misiuni specifice în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID – 19.

În ceea ce privește sancțiunile contravenționale, în cursul zilei de ieri, 31 martie, au fost aplicate 114 sancțiuni în valoare de peste 80.000 lei, din care 106 pentru nerespectarea măsurilor privind restricționarea circulației.

Totodată, potrivit Prefecturii Județului Sibiu, au fost conduse 19 persoane în centrele de carantină și au fost verificate 1.195 de persoane cu privire la respectarea măsurilor de izolare/carantină, fiind identificată o persoană care nu a respectat măsura izolării. Alte 78 de persoane au fost verificate la solicitarea Direcției de Sănătate Publică Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

sibianca

Acum 3 ani

Nu s-a rapotat pana in prezent cate persoane au platit aceste amnzi, sau cate dosare judidice au fost solutionate de judecatori. Praf in ochi, dupa pandemie toti o sa supna ca nu au bani, iar cei ce trebuie judecati vor fi plecati din tara.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus