Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

IFM Sibiu a donat 50.000 de euro pentru Spitalul Județean

IFM Sibiu a donat 50.000 de euro pentru Spitalul Județean

Compania IFM Sibiu a donat miercuri 50.000 de euro pentru dotarea Spitalului Județean în lupta împotriva coronavirusului.

Compania IFM Sibiu se alatură eforturilor comunității locale în lupta cu COVID19, donând suma de 50.000 euro pentru achiziționarea aparaturii necesare unui pat standard de terapie intensivă (aparat anestezie cu funcție de ventilație; pat; monitor funcții vitale; set 6 injectomate), la Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu.

“Suntem impresionați de mobilizarea extraordinară a comunității din Sibiu și suntem mândri că facem parte din aceasta. Dorim să sprijinim eforturile Fundației Comunitare Sibiu, care a inițiat și s-a implicat exemplar în campaniile de colectare de fonduri, până acum. Suntem o companie de familie, iar pentru noi, a sta uniți și a avea grijă unii de alții reprezintă fundamentul pe care ne-am dezvoltat și am crescut în ultimii 50 de ani de activitate. Acum mai mult decât oricând avem nevoie unii de alții. Avem nevoie să rămânem optimiști, să fim buni, să fim în armonie, să comunicăm și să ne susținem prin toate mijloacele, să luăm măsuri eficiente de protecție și să contribuim fiecare, în măsura capacităților noastre proprii, la stoparea acestei pandemii”, anunță Fundația Comunitară Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

4 comentarii

Grecu V

Acum 3 ani

Bani sunt. Daca e sa ajute cineva concret, sa faca rost de materiale, ca acolo e buba In rest, doar marketing ieftin
Raspunde

carcoteala de la miezul noptii

Acum 3 ani

Clar acum toate firmele profita de ocazie si isi fac reclama cu pretul a cateva zeci de mii de euro, dar nu cred ca donatiile strica, atata timp cat banii vor fi cheltuiti "cu cap". Si cum ai vrea sa faca o firma rost de materiale medicale? :) Adica sa faca treaba conducerii spitalelor, conducere ce poate sa o "frece la rece" in continuare, nu? Dar apropo de marketing ieftin, ieri am vazut pe LinkedIn cum un reprezentant al ca mega-ultra angajatorul mondial si galatic (aia care sunt si "cei mai doriti si mai mari din Sibiu") se lauda ca firma lor a donat 40.000 de euro spitalelor: 20 au fost aici, probabil ca au mai donat 20 in alt oras (doar au vreo 5 locatii parca, nu?). Cum e, cand o fabricuta de ~500 de oameni doneaza mai mult decat o corporatie cu "peste 10.000 de angajati in Romania" (conform celor declarate de ei). Na, ala e marketing ieftin! PS: Da, cum va prind in off-side, cum va execut :))
Raspunde

carcoteala de la miezul noptii

Acum 3 ani

*a catorva zeci de mii de euro (autocorectie)
Raspunde

un sibian

Acum 3 ani

absolut laudabila partea cu donatiile!!! marea problema este ca se doneaza tone de bani care nu stim unde merg...probabil in buzunarele celor din spital si efectul pentru cei care au nevoie este ZERO!!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus