Vineri,
26.04.2024
Innorat
Acum
7°C

Hala de lactate de la Piața Cibin este deschisă astăzi

Hala de lactate de la Piața Cibin este deschisă astăzi

Hala de lactate de la Piața Cibin este deschisă astăzi, până la ora 16.00. În hală sunt luate măsuri de prevenție și cei care merg acolo se pot dezinfecta folosind dispenserele cu lichid dezinfectant.

Hala de lactate din Piața Cibin este deschisă este deschisă astăzi, 4 aprilie, până la ora 16.00. Toți cei care îți doresc să meargă pentru a-și procura brânzeturi trebuie să știe că la intrarea în hală sunt amplasate covoare impregnante cu substanțe dezinfectante pentru încălțăminte, iar în hală se găsesc dispensere cu lichid dezinfectant amplasate la vedere. Producătorii sunt echipați cu măști și mănuși, iar personalul pieței supraveghează fluxul de persoane, astfel încât să fie respectată distanța socială de 1,5 m. Important de știut este faptul că în sală se poate plăti cu cardul.

Hala de lactate

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 2822

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

1 comentarii

Toma

Acum 4 ani

Multumim de informatie dar nu ne mai ajuta!Stirea a "intrat" dupa orele 13 iar noi,astia cu acces limitat,nu mai putem merge acolo!Iar tineretul nu-i amator de branza de la hala;ei cumpara de la market.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus