Miercuri,
28.07.2021
Cer Senin
Acum
21°C

Scandal în stradă, la Copșa Mică, cu 9 persoane implicate. Poliția a trimis trupele speciale

Scandal în stradă, la Copșa Mică, cu 9 persoane implicate. Poliția a trimis trupele speciale

Nouă persoane au fost implicate, în această seară, într-un scandal la Copșa Mică. Autoritățile au trimis la fața locului mai multe echipaje. 

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Copșa Mică au fost solicitați să intervină în această seară, în jurul orei 19, pe strada 1 Decembrie, din orașul Copșa Mică, pentru aplanarea unui conflict între mai multe persoane. La fața locului au intervenit mai multe echipaje de polițiști, inclusiv din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale Sibiu, jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Brașov și polițiști locali.

Autoritățile au constatat că, în cursul serii, pe stradă, pe fondul unor neînțelegeri mai vechi și al consumului de alcool, între mai mulți localnici, 9 bărbați, cu vârste cuprinse între 25 – 45 de ani, a izbucnit un scandal, cei implicați agresându-se reciproc, transmite Elena Welter, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.

Din fericire, niciunul din cei implicați nu a avut nevoie de îngrijiri medicale. Forțele de intervenție au reușit să calmeze apele, iar cei implicați au părăsit zona în scurt timp.

În prezent, se fac cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a situației de fapt și aplicării măsurilor legale în consecință.

Sursa video: Facebook

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

cppseanul

Acum 1 an

Vor fi fost etnici rommi di P-uri.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus