Vineri,
03.05.2024
Cer Senin
Acum
14°C

Doi botoșăneni, morți în pădure lângă Mediaș. Lângă cadavre s-au găsit sticle de spirt

Doi botoșăneni, morți în pădure lângă Mediaș. Lângă cadavre s-au găsit sticle de spirt

Doi bărbați, în vârstă de 45 și 51 de ani, au fost găsiți decedați în această dimineață, în zona localității Boian, din județul Sibiu. Surse neoficiale spun că cei doi s-ar fi otrăvit cu spirt sau ciuperci.

În această dimineață, în jurul orei 7:45, un bărbat de 45 de ani a fost găsit decedat în apropierea unui canton din extravilanul localității Boian. Câteva ore mai târziu, la doar un kilometru distanță de canton, a fost găsit un al doilea trup, al unui bărbat în vârstă de 51 de ani, arată Elena Welter, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu. Potrivit autorităților, trupurile neînsuflețite au fost preluate de Serviciul de Medicină Legală.

„Cei doi bărbați sunt din județul Botoșani și erau angajați ai firmei de exploatare a lemnului care acționa în zona cantonului din extravilanul localității Boian. Din primele cercetări efectuate la fața locului, pe trupurile celor doi nu au fost constatate urme de violență. Decedații au fost preluați de Serviciul de Medicină Legală Sibiu pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cu exactitate a cauzelor care au condus la deces”, transmite sursa citată. În ambele cazuri, cercetările sunt continuate de polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Mediaș sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Surse neoficiale spun că cei doi ar fi plecat la cules de ciuperci, o ipoteză fiind că bărbații s-ar fi otrăvit cu ciuperci. Al doilea scenariu avut în vedere este acela că cei doi ar fi murit după ce au băut spirt.

Vă reamintim că zece oameni au murit, în județul Iași, în urmă cu câteva zile, după ce au băut spirt contrafăcut.

Foto: arhiva TS

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

Sibian

Acum 3 ani

...peste doua zile se va constata ca a fost corona - si haap ....mai aveti doi corona-morti in statistica !! magarilor !!!
Raspunde

Bulibasha

Acum 3 ani

@Sibian.Se pare ca si tu ai baut nitel din Spirtul celor doi.Dar prea putin.
Raspunde

unPSDist mandru

Acum 3 ani

a glumit, nu fii rau
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus