Vineri,
23.04.2021
Innorat
Acum
9°C

Peste 1.200 de alegători au votat, până acum, la Grădinița Nr. 1 din Cisnădie: „Și cei din cartierul Arhitecților au buletin de Cisnădie”

Peste 1.200 de alegători au votat, până acum, la Grădinița Nr. 1 din Cisnădie: „Și cei din cartierul Arhitecților au buletin de Cisnădie”

La Grădinița cu Program Normal nr. 1 au votat până la această oră 1.209 persoane din totalul de 5.738 de persoane înscrise pe listele permanente ale secțiilor de votare deschise în incinta unității de învățământ, potrivit statisticilor care arată prezența la vot. Este vorba despre secțiile 179, 180 și 181. Marea majoritate a celor care votează în aceste secții sunt din Cartierul Arhitecților aflat la aproximativ cinci kilometri de Cisnădie, dar și locuitori ai câtorva străzi din oraș.

Președinții celor trei secții spun că nu s-au înregistrat probleme și că totul a decurs bine până acum.

„Nu au fost incidente, s-au respectat regulile de igienă impuse în contextul pandemiei de coronavirus. Oamenii au fost înțelegători, se dezinfectează la intrare și la ieșire, păstrează distanța. Nu primim mai mult de patru persoane în secție”, spune Lacrima Muntean, președinta secției nr 181.

Lacrima Muntean, președinta Secției Nr. 181

Pe un panou mare, postat pe unul dintre pereții grădiniței sunt trecute străzile din Cisnădie și Cisnădioara arondate celor trei secții de votare. După ce oamenii identifică strada și secția de votare se îndreaptă către aceasta. Dacă se formează rând, persoanele păstrează o distanță de aproximativ doi metri marcată cu o linie galbenă. La intrarea în secția de votare există o persoană care ia temperatura și o alta care pune dezinfectant pe mâini. Odată ce se intră în secția de votare, persoanele sunt ghidate spre ștampilă și cele patru buletine de vot. După ce au votat și și-au recuperat buletinul, aceștia trebuie să-și pună singuri abtipildul cu votat.

Majoritatea celor prezenți în jurul orei 12.00 la grădiniță spun că au votat oameni despre care cred că vor schimba ceva în mandatul lor.

„Am votat cu speranța ca măcar de data aceasta cei care vor fi aleși să-și facă treaba pentru comunitate. Ne-am cam săturat de promisiuni care au fost uitate după campaniile electorale și de personaje care și-au urmărit mai mult interesul propriu decât pe cel al comunității. Mai este important ca după aceste alegeri, cel care va fi primar să realizeze că și cei din cartierul Arhitecților au buletin de Cisnădie”, a spus unul dintre votanți.

Vizualizari: 849

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus