Marţi,
27.10.2020
Ceata
Acum
5°C

Primele reacții din sediul PSD Sibiu: „nu ne putem raporta la trendul din țară”

28 Septembrie 2020 00:28

Primele reacții din sediul PSD Sibiu: „nu ne putem raporta la trendul din țară”

Cu câteva minute înainte de ora 21:00, la sediul PSD atmosfera era una relaxantă, iar membrii echipei așteptau cu nerăbdare rezultatul exit-poll-ului.

Față de alegerile din 2016, prezența sibienilor la vot a fost mai mică în acest an au remarcat social-democrații sibieni. „Este greu de explicat această prezență restrânsă de la vot. În primul rând, pandemia și teama de posibile infectări au influențat numărul celor care au votat”, a considerat Cătălin Stanciu, candidatul PSD pentru Primăria Sibiu.

La ora 21:00, la București, sondajele la ieșirea de la urne îl arătau pe candidatul USR, Nicușor Dan, primar general al capitalei. Atmosfera din sediu devine agitată, iar vestea este primită cu tristețe de echipa PSD Sibiu. „Nu se poate. Uite câte procente are!”.

În ceea ce privește situația de la Sibiu, reprezentanții PSD au arătat că așteaptă numărarea voturilor. „Deocamdată, nu putem declara ceva acum. Așteptăm să primim rezultatele din secțiile din Sibiu, nu ne putem raporta la trendul din țară. Dacă ne referim la partidele mari, întrebarea este cine pe cine a mobilizat”, a declarat Cătălin Stanciu.

Vizualizari: 3729

Adina Torop

de Adina Torop

Reporter Speciale

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

Ale Sb

Acum 4 săptămâni

Pai cum, mereu perdantul domn Trif nu mai are niciun comunicat de făcut? Îl așteptăm cu sufletul la gura!
Raspunde

Magna Horreum

Acum 4 săptămâni

Elocvent! Senatorul merelor, Avram Nicolae, sta relaxat, asezat picior peste picior, intre trei doamne care stau in picioare. Ca doar el e senator. Ba, ghibole, scoala-te-n doua picioare cand langa tine sta o femeie in picioare!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus