Sâmbătă,
26.11.2022
Innorat
Acum
5°C

Prietenul de golf lăudat de președintele Iohannis tocmai dă o țeapă Primăriei din Sibiu

Prietenul de golf lăudat de președintele Iohannis tocmai dă o țeapă Primăriei din Sibiu

Werner Keul (foto dreapta), afaceristul felicitat sâmbătă de Klaus Iohannis pentru clubul de golf pe care îl conduce, tocmai a finalizat de construit un nou bloc de birouri în Sibiu, pe care l-a și vândut. Nu înainte de a ”uita” să mai construiască parcarea subterană la care s-a angajat înainte de obținerea autorizației de construire. Și nu înainte de a fi singurul dezvoltator imobiliar de la care Primăria Sibiu a cumpărat teren pentru trotuar, și nu l-a acceptat prin donație.

Construcția unui nou bloc la intersecția dintre Calea Dumbrăvii și strada Gheorghe Dima din Sibiu a atras atenția încă din faza de proiect, în decembrie 2018. Și asta deoarece era prima clădire privată din Sibiu pentru care, prin planul urbanistic de detaliu, dezvoltatorul imobiliar își asuma amenajarea unei parcări subterane semiautomate.

”Se vor amenaja 32 de locuri de parcare, din care 30 de locuri de parcare - realizate cu un sistem de parcare subteran și suprateran pe trei niveluri. De asemenea, se va amenaja un spațiu pentru parcare biciclete”, se arăta în memoriul de prezentare al PUD-ului care a fost adoptat în unanimitate de către Consiliul local Sibiu în luna mai a anului 2019.

”Este o parcare cu sisteme hidraulice, destul de costisitoare dacă ne raportăm la costul clădirii pe care aceste sisteme le vor deservi. Practic, prin apăsarea mai multor butoane, mașina este depozitată la subsol, iar «chemarea» acesteia se realizează și prin intermediul unei aplicații de telefon”, se lăudau, pentru Turnul Sfatului, reprezentanții firmei de IT pentru care Werner Keul pregătea clădirea de birouri.

Pe hârtie, Werner Rudolf Keul a desenat și a promis de la parcări subterane, la stații de încărcare a mașinilor și bicicletelor electrice

Nici pentru biciclete, măcar...

Conform documentelor aprobate, pe terenul cu o suprafață de 831 de mp aflat la adresa Calea Dumbrăvii nr. 111A urma ridicată o clădire cu ”clasicul” regim de înălțime parter, trei etaje și etaj retras. Parcarea subterană urma amenajată în curtea imobilului, imobil cu o amprentă la sol de 378 de mp și o suprafață totală desfășurată de aproape 1.700 de mp.

Autorizația de construire a fost emisă de Primăria Sibiu în noiembrie 2019, iar acum clădirea este finalizată și pregătită pentru a fi dată în folosință. Doar că parcarea subterană nu a mai fost construită. Nici măcar parcarea pentru biciclete, promisă prin același PUD asumat în fața orașului, nu a mai fost amenajată. După cum nu a mai fost amenajată nici platforma de gunoi pentru depozitare selectivă, prevăzută în același PUD. Despre stațiile de încărcare a mașinilor electrice sau a bicicletelor electrice (asumate prin aceeași documentație) nici nu mai are rost să amintim.

În curtea blocului ridicat de Keul nu a mai fost amenajată nicio parcare subterană

În locul celor 32 de locuri de parcare, majoritatea la subsol, clădirea ridicată pe terenul lui Werner Keul de către WK Group (firma lui Werner Keul) are o curte cu zece locuri de parcare. Curte în care accesul este restricționat de o barieră.

Urbanismul Primăriei vede încă un șantier

Turnul Sfatului a cerut Primăriei municipiului Sibiu să lămurească modul în care a permis ridicarea unui bloc fără locurile de parcare subterane prevăzute în autorizația de construire. În răspunsul dat de conducerea Direcției Amenajarea Teritoriului și Urbanism, condus de arhitecta Ioana Urdea (nașa de căsătorie a președintelui Klaus Iohannis), se precizează faptul că ”lucrările nu sunt finalizate în totalitate”. ”Până în acest moment nu a fost semnat procesul verbal de recepție sau certificatul de notare pentru imobilul autorizat cu A.C. nr. 838 din 04.11.2019, lucrările prevăzute în autorizația emisă nefiind finalizate în totalitate”, a fost răspunsul primit de Turnul Sfatului în ziua de 6 august 2021.

Pentru urbaniștii din Primăria Sibiu, blocul lui Keul este, în continuare, în lucru

Întrebați dacă au cunoștință de faptul că blocul ridicat de Keul nu are parcările subterane cerute prin documentații, aceiași reprezentanți ai Direcției din Primărie vorbesc în continuare despre aceleași lucrări care nu s-au finalizat. ”Proiectul autorizat vizează realizarea unui sistem subteran și suprateran de parcare semiautomat pe trei niveluri x 10 locuri (sistem semi-îngropat de tip Klaus) pe limita nordică de proprietate către imobilul situat la adresa Gh. Dima nr. 4. Lucrările nu s-au finalizat însă, autorizația de construcție fiind încă în termenul de valabilitate”.

Autorizația este valabilă timp de 24 de luni, începând cu 4 noiembrie 2019. Prin urmare, dacă nu va fi prelungită, va expira peste nici două luni.

”De când faceți munca Primăriei?”

În clădirea ridicată fără parcare pe Calea Dumbrăvii, sediul firmei ProIT este pregătit de utilizare: a fost mobilat, conectat la toate utilitățile, dotat cu toate cele necesare unor IT-iști din domeniul automotive, inaugurarea oficială fiind pregătită pentru zilele următoare.

Turnul Sfatului a luat legătura cu reprezentanții Kartmann GMBH (firma prin care este controlat brandul ProIT, firmă deținută de Roland Kartmann, om de afaceri născut la Sibiu) pentru a cere lămuriri asupra motivului pentru care clădirea estimată la aproximativ un milion de euro nu mai are parcarea subterană promisă. Ori cea pentru biciclete. Ori platforma de colectare selectivă a deșeurilor.

”Vă rog să luați legătura cu domnul Keul, dumnealui s-a ocupat de tot”, au transmis reprezentanții companiei.

”Nu am ce să discut cu dumneavoastră”, a fost prima reacție a lui Werner Keul, un personaj care în urmă cu mai mulți ani a dat în judecată reporterul Turnul Sfatului acuzându-l de calomnie și solicitând uriașe daune morale (fără succes, însă: Werner Keul a pierdut procesul).

Totuși, Werner Keul a ascultat întrebările referitoare la parcarea lipsă din clădirea pe care a ridicat-o, după care a început să ridice tonul. ”Dar care... de când faceți dumneavoastră munca Primăriei? Care e problema dumneavoastră, domnule Deleanu? Vedeți de treaba dumneavoastră de la ziar... Vedeți-vă de treaba dumneavoastră”, a mai repetat de câteva ori Keul, înainte să închidă telefonul.

Werner Rudolf Keul n-a vrut să explice situația noului bloc ridicat de el pe Calea Dumbrăvii din Sibiu

Singurul care a vrut bani pentru trotuar

În cazul proiectelor imobiliare care se suprapun peste intențiile administrației locale de amenajare a infrastructurii de mobilitate, cutuma la Sibiu este că dezvoltatorii imobiliari cedează în mod gratuit Primăriei terenul necesar. Iar pentru faptul că cedează acest teren gratuit, primesc o bonificație de 0,5% la calculul indicatorilor urbanistici (coeficientul de utilizare a terenului și procentul de ocupare a terenului).

În cazul proiectului lui Werner Keul, terenul de 96 de mp necesar lărgirii trotuarului nu a mai fost cedat cu titlu gratuit Primăriei. Ci pe bani, după cum avea să se laude afaceristul. Am solicitat Primăriei Sibiu să comunice despre ce sume poate fi vorba. ”Conform PUD-ului realizat pentru acest proiect, există o servitute de uz public peste teren. Beneficiarul nu a dorit să uzeze de posibilitatea oferită de PUG de a crește CUT-ul cu 0,5% din suprafața cedată în schimbul cedării suprafeței necesare lărgirii străzii. Astfel, în acest caz, a fost instituită servitutea de utilitate publică asupra terenului, situație care creează beneficiul folosinței publice a terenului respectiv”, este răspunsul transmis de Primăria Sibiu.

Keul, felicitat de Iohannis

Werner Rudolf Keul este cetățean german născut la Slimnic în 1957. Numele său a devenit cunoscut la Sibiu mai ales pentru faptul că a înființat și condus FC Sibiu, o echipă de fotbal folosită inclusiv electoral de către Klaus Iohannis, primar al Sibiului și, o perioadă, președinte al FC Sibiu. Primar cu care Werner Keul recunoștea încă de prin 2007 că este prieten (detalii aici).

Singurul pe care Klaus Iohannis l-a felicitat nominal în discursul de sâmbătă a fost Werner Rudolf Keul

De altfel, nu mai departe de sâmbăta care tocmai a trecut, Klaus Iohannis, din postura de președinte al României de această dată, îl felicita pe Werner Rudolf Keul. ”Vreau să îl felicit pe președintele Clubului de Golf «Paul Tomiță» pentru calitatea deosebită a acestei baze sportive. Faceți o treabă foarte bună, domnule Werner Keul, și sunt convins că veți continua cu aceeași pasiune!”, declara Klaus Iohannis, întorcându-se zâmbind către Keul. Declarația a fost făcută în cadrul aceluiași discurs în care Iohannis a mai spus despre golf că este ”un sport care nu este deloc exclusivist”.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

63 comentarii

Cine raspunde , cine aproba clădirea NECONFORMĂ?

Acum 1 an

Primarie de **** !

Raspunde

România lucrului bine facut

Acum 1 an

Asa se fac afacerile in orasul fdgr+pnl , cangrenat de corupție si cumetrii
Raspunde

V

Acum 1 an

Se scrie "gangrena".
Raspunde

Birtu

Acum 1 an

Primaria da tepe cetatenilor si prietenii cu bani multi ai celor cativa din conducere ne dau tepe zi de zi. Pe zi ce trece se inmultesc astia care isi fac legea singuri doar pentru ei.
Raspunde

2cents

Acum 1 an

Bine punctat TS! Sunt curios daca se clinteste vreun fir de par de pe acest domn
Raspunde

2cents

Acum 1 an

Pe langa aceasta teapa cu parcarea, remarc si coltul trotuarului dintre Dumbravii si Dima. Este incredibil de ingust. Care au fost retardatatii de la urbanism care au aprobat asa ceva? De ce insistam sa le platim salarii cand se vede clar ca ori habar nu au ce fac, ori au venituri nedeclarate de la dezvoltatori recunoscatori. Parca primaria vrea sa incurajeze mersul pe jos. Va intreb: Pe unde sa mergem? Pe potecutele astea liliputane pe care le numiti voi trotuare? In alta ordine de idei, acum ar trebui sa inteleaga si fan-boii fostului primar de ce a insistat dansul atat de mult pe ideea de ridicare a nivelului de inaltime pe Calea Dumbravii fara a pune conditii de genul celei cu parcarea subterana. Pentru astfel de afaceri s-a facut miscarea respectiva, a fost cu dedicatie.
Raspunde

Dracul liber

Acum 1 an

Romanii aveau o vorba: Manus manum lavat et an(n)us an(n)us amat. Nu conteaza cu citi n se scrie, dar are simultan sensul a doua proverbe romanesti: ''O mina spala pe alta si amindoua... fata'' si ''Spune-mi cu cine te insotesti, ca sa-ti spun cine esti''. Asta ca sa-i intelegem bine pe cei doi Werneri.
Raspunde

Ilie

Acum 1 an

va felicit sincer dle. Deleanu.
Raspunde

Ahitofel Yankze

Acum 1 an

Felicitari d-le Deleanu pentru articol!
Raspunde

Vasile

Acum 1 an

dezamagitor nu e escrocul asta de keul, cat Iohannis. de la unul de la psd gen dragnea sau viorica nu aveam pretentii in schimb de la sas ma asteptam la cu totul altceva.
Raspunde

Asen

Acum 1 an

Aveti respectul meu pentru acest articol! La cat mai multe astfel de articole in care sa demascati mafia politica !
Raspunde

Hahaha

Acum 1 an

esti nebun? au cumparat astia de la fdgr ferme de spammeri? toate comentariile negative despre primarie ori ilegalitatile din sibiu ' sunt ascunse datorita ratingului negativ' e clar unde ne indreptam!
Raspunde

Elzorab

Acum 1 an

Acelasi Werner dar cu alta pălărie. Felicitări d-le Deleanu pentru curaj!
Raspunde

DB

Acum 1 an

Fabulos! Vezi ce înseamnă să lucrezi nemţeşte?! Ajung să nutresc un bizar respect pentru astfel de ţepari care îţi construiesc cu migală aura asta verde şi eco şi bio, etc. începând cu Marele Alb & co
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Aci Duțu

Acum 1 an

cam fake informațiile tale în ultimele "articolelele" tale, delene. Mai bine zi-ne cum organizează pretenii tăi de la est campania împotriva lui Iohannis, abia atunci ai avea ocazia să devii din papagal, interesant.
Raspunde

Poskrebisev

Acum 1 an

WOW, a cazut bursa !Dar nu contează, eu sunt mândru sasofil!
Raspunde

Doru

Acum 1 an

WK are sediul într-una din cele 6 case, casa de pe Someșului... Probabil WK nu avea nicio proprietate unde să-și facă sediul firmei. Probabil nici Ciolan nu avea proprietăți de a trebuit să închirieze o altă casă din cele 6.
Raspunde

Miki

Acum 1 an

Jos pălăria, Turnul Sfatului, felicitări domnului Deleanu! Aloooo, Consiliul Local? Dormiți, dragi consilieri? Alooo, somnoroase păsărele de la instituțiile de control, dormiți sau jucați golf?
Raspunde

Radu

Acum 1 an

ATI AJUNS LA ADEVAR.SISTEMUL MAFIOT SASESC FUNCTIONEAZA IN CLICA LUI IOHANIS IN SISTEM INCHIS.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Kramnik

Acum 1 an

Vezi că ți-a rămas ceva mizerie (coji de semințe, mâncare, unghii) pe sub tastatura!
Raspunde

Radu

Acum 1 an

Bravo Traiane! Felicitari pentru aceste investigatii. Ce sa mai zicem, am luat mare teapa cu Klaus si cu PNL. Sunt parca putin mai buni decat PSD dar nu cu mult. Aceste 2 partide trebuie aruncate la ghena de gunoi a istoriei.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Kramnik

Acum 1 an

Exact! O sa votam UDMR și "Totul va fi bine".
Raspunde

Mister

Acum 1 an

Se pare ca Sasu e mai smecher ca BASE. Bravo locuitori ai acestui oras ca-l slaviti si-l preamariti.....Tram si speram din amintiri .....
Raspunde

Mda

Acum 1 an

Zilele astea am aflat cine e iohannis fără urma de dubiu…
Raspunde

Teo

Acum 1 an

Cam tarziu... Dupa ce l-ati votat de 2 ori... Azi-maine ne vinde la gramada cu Sibiu cu tot..
Raspunde

Sibian

Acum 1 an

Parca in ultima vreme nu trece o zi in care sa nu mai auzim de inca o ilegalitate in orasul nostru. Unii par ca au succes iar restul se lupta cu nedreptatea. Felicitari domnule Deleanu!
Raspunde

Danile

Acum 1 an

Jos palaria Traian Deleanu! Era si cazul sa nu il mai tinem in puf pe baronul local/ national.
Raspunde

Alin

Acum 1 an

Prietenul la nevoie se cunoaste, deci si reciproca e valabila!
Raspunde

Gigi

Acum 1 an

Intrebare serioasa: stie cineva cum putem sa scapam de arhitecta Ioana Urdea? A facut ceva special de ramane pe viata arhitectul Sibiului?
Raspunde

Bogdan

Acum 1 an

zice ca e nasa de casatorie a lui klaus...

Raspunde

Acelasi sibian

Acum 1 an

Ce tare e domnul Keul, il intreaba pe domnul Deleanu " De cand faceti munca Primariei?". In Germania Primaria chiar si-ar fi facut treaba, la noi trebuie sa dea altii pe fata incalcarea legii.
Raspunde

Edi

Acum 1 an

pare ca angajatii primariei au fost pusi sa dea voturi negative comenariilor critice
Raspunde

Carcotel

Acum 1 an

Chiar da, ai vazut cate dislike-uri, in serie, toate peste 50 la numar...zici ca au fost recrutati niste postaci sa dea pe dislike...ghinion, am dat eu like la toate ca sa mai echilibram situatia
Raspunde

Ina

Acum 1 an

Pai daca altceva nu au de facut isi apara si ei scaunele, veniturile... Atat s-a putut...
Raspunde

John doe

Acum 1 an

Vad ca prietenii lui iohannis si keul dau rating negativ la toate comentariile, dupa modelul pesedache. La cat mai multe articole despre prietenia dintre cei 2, poate se trezesc sibienii pana la urmatoarele alegeri!
Raspunde

Corbul

Acum 1 an

Keul e o specie de animal vicleană, cum se vede și din atacul coordonat de voturi negative asupra comentariilor. Recomand redacției TS să nu mai folosească Google pentru investigații fiincă aceștia cenzurează foarte ușor la cerere anumite rezultate în baza GDPR. Sunt o groază de descoperit.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Gheo

Acum 1 an

vorba mea, afara cu ardealul din statele unite ale romaniei
Raspunde

WERNER

Acum 1 an

Mda, tepar sau nu, nici nu conteaza. Conteaza cine aproba. Cand exista consens, poti sa faci ce vrei fara sa-ti pese de altii sau de repercursiuni. E vorba aia, cum iti asterni, asa dormi! Mai e o vorba: cine fura o gaina, e hot, dar cine fura un milion, e om de afaceri!
Raspunde

Ohne Name

Acum 1 an

La ora 11 cand am scris un comentariu erau la comentariile dinainte numai aprecieri pozitive. Acum constat ca toate au rating negativ. S-au mobilizat ortacii lui Johannis sa dea dislike-uri. Halal! Se vede ce va poate pielea! Strans uniti in jurul presedintelui... Va veni o vreme cand o sa va impprastiati...
Raspunde

Contra

Acum 1 an

Mafia gulerelor albe!!!
Raspunde

Costel

Acum 1 an

Interesante voturile. E clar ca ceva necurat e la mijloc la cum sunt distribuite voturile/numarul lor. Desi toate comentariile sunt clar negative la KW/KI. Dubios.
Raspunde

Gheo

Acum 1 an

Nene ce s-au activat postacii penelisti. S-a dat de veste pe grupurile lor sa intre aici si sa dea vot negativ la fiecare comentariu? asta e semn bun, inseamna ca articolul a atins unde trebe. Felicitari Turnul Sfatului!
Raspunde

Ombl

Acum 1 an

E prima oara cand e evident ca primaria a mobilizat proprii angajati sau chiar postaci!
Raspunde

Alin

Acum 1 an

Cat de evident este ca activul de partid a intrat aici si a inceput sa dea voturi negative, doar-doar ascund toata mizeria. Domnule Deleanu, puteti vedea de pe ce IP-uri au venit acele like-uri negative? Ar fi foarte interesat de aflat. Proxy extern sau vreun sediu de partid?
Raspunde

2cents

Acum 1 an

Pentru hackerul de duminica care a bagat voturi negative la kil ca sa ascunda comentariile, esti penibil man!
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Ada Abrudean

Acum 1 an

Nu zau? Dar "kilele de laikuri" de unde crezi ca au venit, asa pe banda rulanta?? Nu tot de la voi, de la sputnikarii si shoshocarii de serviciu? S-au luat la intrecere si cineva si-a batut joc si de voi si de pagina asta si de autorul articolului. Te-ai trezit tu, indignat, cand de fapt toata lumea s-a prins despre ce este vorba. Trogloditilor, 3 postaci cu cate 7 nick-uri fiecare, ati infectat pagina asta (ca dealtfel toata mass-media) si mai sunteti si cu coditele pe sus!
Raspunde

2cents

Acum 1 an

@Ada Abrudean, vorbesc in nume propriu. Am postat aici pe un singur nickname fie ca iti place sau nu. Nu stiu ceilalti cine sunt si ce au facut. In privinta dislikeurilor aparute in asa scurt timp mie imi par facatura a unei singure persoane si e jenant ce a facut. Asta e parerea mea. Dupa genul de acuze paranoiace pe care le vad as indrazni sa ma gandesc ca de fapt dumneata esti obisnuit(a) cu asa gen de comportamente online. Altfel nu stiu de unde atata siguranta in acuze. Eu refuz sa accept acuzele dvs. in cazul meu sunt nefondate. "Sputnikari si shoshokari"... personal mi se pare jignitor si nefondat sa imi aruncati mie asa niste apelative. De ce imi scrieti mie asa ceva? Ce anume va pare "demn" de asa josnicie de raspuns?
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Contra

Acum 1 an

Iar ai aparut, piaza rea?! Nu ai putut sa te abtii! Esti in clica cumva? Cine e asa de tampit sa dea dislike doar ca sa faca misto de unii? Judeci???
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Javert

Acum 1 an

Pentru 2cents și Ada. Amândoi aveți dreptate !
Raspunde

Javert

Acum 1 an

Din păcate este foarte ușor pentru oricine să manipuleze like-urile care se dau pe această platformă .Ar trebuii ca pentru postări și voturi să fie nevoie de logare așa cum se face la ziare on line line precum Adevărul.Pentru că Ada Abrudean are cam multe voturi ,,pentru ", duminică am de gând să echilibrez situația (ca dovadă că nu este nevoie să fi mare IT-ist ca să să faci în așa fel încât voturile de pe TS să devină irelevante ).
Raspunde

Popa

Acum 1 an

Ce dulai credinciosi! Dau voturi negative online! Sunteti multi baieti? Va mai vin intariri? Uite asa se surpa "mitul Johannis"!
Raspunde

Carcotel

Acum 1 an

Wow, din ce in ce mai spectaculoasa evolutia scorurilor la votari de comentarii...cred ca nu a mai fost vreodata asa "disputa" pe voturi in publciatiile online sibiene...sugerez redactiei TS sa investigheze putin acest fenomen: adica nu-mi spuneti ca ati mai avut artcole cu sute de like-uri si dislike-uri la comentarii pana acum...
Raspunde

Ina

Acum 1 an

Ups, s-au oprit voturile negative, cred c-au plecat bugetarii acasa! Hahahaha!!!
Raspunde

@carcotel

Acum 1 an

Ai dreptate! Ceva s-a intamplat! Dar si-au dat seama ca e prea batator la ochi si s-au calmat! Le-o fi trimis dl. Johannis vreun sms din New York: "mai rasfirati, baieti, mai rasfirati, ca si-au dat seama fraierii..."
Raspunde

2cents

Acum 1 an

Din nou aceeasi manevra cu voturile negative ca si ieri seara... Dar nu e ceva concertat, ca asa zic niste "cunoscatori" pe aici. Mie mi-e clar ca cineva a primit ordin sa ingroape tot threadul. Oare personajul principal din articol stie ceva despre toate astea?
Raspunde

2cents

Acum 1 an

imi place cum comentariul lui păsărilă (a.k.a aci duțu) a ramas vizibil la ambele valuri de dislikeuri... Fiecare pasare pe limba ei piere acidduzzule :)
Raspunde

2cents

Acum 1 an

Inca un comentariu la care astept voturi negative de la personajele cu musca pe caciula :)
Raspunde

Popa

Acum 1 an

Asa ceva n-am vazut de cand comentez. Zece- cincisprezece comentarii acunse din cauza ratingului negativ... Ce sa fie, ce sa fie?
Raspunde

AndreiD

Acum 1 an

Se pare ca toata hipsterimea si trotinetimea s-a adunat la dat dislike. Toti USR-istii si PNL-istii au de facut norma pe forum. Toata masoneria si securitatea s-au adunat sa dea dislike. Toti brukenthalii si hermanstantenii sunt prezenti, chiar de mai multe ori, pentru a vota pro wernarimea sa presedintele Romaniei. Ba chiar se pare ca toata vaccinimea si botnitarimea, toata catimea si arafatimea tarii sunt aici prezenti precum si elgebetimea si sorosimea. Toate lichelele tarii adunate sa dea dislike pe forum. Ei, acum sa va vad! Cate dislikeuri puteti sa imi dati la mesajul asta? Cu tupeu si fara rusine, cum va este felul, printre grohaituri de placere.

Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Gheo

Acum 1 an

Toate lichelele tarii adunate sa sprijine PSDul, vrei sa zici, prapaditule
Raspunde

AndreiD

Acum 1 an

Mai Gheo, degeaba semnezi tu asa, stie toata lumea la tine, ca esti Istvan Ferentz. Stie lumea ca tu maghiar agent este, pus de UDMR prostii sa comenteze. Vezi mai, nu chemat la tine Orban sa schimbat tactica? Pentru ca noi aflat cine este tu. Megérteni vagy nem megérteni?
Raspunde

Me

Acum 1 an

Da o teapa primariei? Parca ar fi prima. Omul este un escroc, cunoscut de multi ani.
Raspunde

Rahan

Acum 1 an

Ce e asa greu de inteles? Inca nu e terminata cladirea :)! Asta e raspunul oficial al primariei Sibiu??!!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus