Duminică,
14.08.2022
Parțial Noros
Acum
23°C

Un afgan de 33 a murit de COVID în spitalul din Mediaș. A ajuns în stare gravă

Un afgan de 33 a murit de COVID în spitalul din Mediaș. A ajuns în stare gravă

Șase decese din rândul persoanelor diagnosticate cu COVID-19 au fost raportate astăzi, 22 octombrie, de autoritățile sibiene. Cinci la persoane nevaccinate și unul la o persoană vaccinată. Printre aceste se numără un bărbat de 33 de ani, nevaccinat și un bărbat de 68 de ani, vaccinat. Ambii au decedat pe secții non ATI.

Potrivit autorităților sibiene, bărbatul de 33 de ani era de naționalitate afgană și a ajuns la spital în stare foarte gravă. Deși medicii au făcut tot posibilul să îl salveze, din păcate, acesta a ajuns mult prea târziu. Aceștia spun că nu știu nimic de istoricul medical al tânărului.

De asemenea, în cazul bărbatului de 68 de ani, vaccinat, acesta suferea de afecțiuni cardiace și, deși era infectat cu virusul SARS CoV-2, a stat prea mult acasă. A ajuns în stare gravă la spital, iar potrivit medicilor, în câteva ore a decedat.

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus