Duminică,
29.05.2022
Acum
0°C

„Sibiu - Orașul Bunelor Maniere” se vede la Biblioteca ASTRA

„Sibiu - Orașul Bunelor Maniere” se vede la Biblioteca ASTRA

„Sibiu - Orașul Bunelor Maniere” poate fi admirat în foaierul Corpului B al Bibliotecii Județene ASTRA din Sibiu. Parterul instituției culturale găzduiește unele dintre cele mai bune creații de fotografie a celor care au participat la concursul inițiat de Asociația „Sibiu 1191”. 

Concursul de fotografie „Sibiu - Orașul Bunelor Maniere” a reunit, în acest an, 27 de fotografi care și-au trimis lucrările în competiție. În total, concursul a adunat 283 de fotografii. Cele mai reușite fac, acum, parte din expoziția prezentată la Biblioteca ASTRA și deschisă pâîn 5 decembrie.

Un popas la Biblioteca ASTRA vă va oferi adevărate povești ale Sibiului. Vă veți putea bucura de imagini din Sibiu extraordinare, pline de culoare, energie și pasiune. Veți găsi un Sibiu minunat surprins prin aparatele foto, locuri prin care de multe ori trecem fără să le observăm și să le apreciem frumusețea aparte”, spun organizatorii.

Concursul reprezintă o rampă de lansare îndeosebi pentru fotografii aflați la început de drum. Fotografiile din concurs au șansa de a promova Sibiul în materialele dedicate cu distribuție gratuită și în calendarul oficial al proiectului, în materialele de presă, precum și în mediul online.

Evenimentul este parte a proiectului „Sibiu- Orașul Bunelor Maniere”, un program ce se află la cea de-a cincea ediție, fiind cofinanțat de Primăria Municipiului Sibiu și Consiliul Județean Sibiu.

De asemenea, proiectul este susținut de Școala de Fotografie „Image Art”, coordonată de Daniel Bălțat, de Biblioteca Județeană ASTRA Sibiu, Romgaz, The Lake Home – Living Experience, NTT DATA ROMANIA și de New Concept Living.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

1 comentarii

Ezra Pound

Acum 6 luni

Activitate narcisistica la categoria *ne facem ca muncim*. O expozitie , activitate, pe tema Dostoievski , (200 de ani de la nastere) n-au fost in stare sa faca, dar o dau inainte cu Sibiul si Bunele Maniere. Apropo de Dostoievski , cred ca e mai citit in Romania decat multi scriitori romani de prin manuale.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus