Luni,
27.06.2022
Partial Noros
Acum
25°C

VIDEO Noi imagini de pe șantierul noului stadion al Sibiului. Stadiul lucrărilor la începutul lunii martie

VIDEO Noi imagini de pe șantierul noului stadion al Sibiului. Stadiul lucrărilor la începutul lunii martie

Reprezentanții Con-A au dat publicității o nouă înregistrare video a șantierului deschis pentru modernizarea Stadionului municipal Sibiu. Înregistrarea surprinde stadiul lucrărilor la începutul lunii martie 2022.

Citește și Cum se construiește noul stadion al Sibiului: cu tineri, scanări 3D, teste în tuneluri de vânt

Cu excepția pauzei de două săptămâni, acordată în cadrul companiei de construcții în preajma Crăciunului din fiecare an, cei de la Con-A vor au declarat pentru Turnul Sfatului că continua lucrările și pe parcursul iernii atât timp cât temperaturile exterioare permit. ”Dacă nu sunt temperaturi mai mici decât ne permite tehnologia de lucru să putem lucra nu vom întrerupe. Prin urmare, vom întrerupe lucrările doar dacă va fi o iarnă extrem de friguroasă”.

Lucrările de modernizare a Stadionului municipal Sibiu reprezintă cea mai mare investiție realizată de administrația locală în ultimii 30 de ani.

Citește și Cine e vinovat pentru demolarea tribunei tocmai modernizată? Răspunsul Primăriei: normativul Guvernului

La finalul unui contract care a ajuns la 37 de milioane de euro și este estimat să mai crească până aproape de 40 de milioane de euro, Sibiul va avea din acest an un nou stadion. Este obiectivul în care orașul a investit cei mai mulți bani în istoria sa recentă. Și toți sunt din bugetul local.  - Citește și Vara aceasta, Sibiul va avea un nou stadion de 40 de mil. de euro. Ce va face cu el?

Citește și Modernizarea stadionului se scumpește pentru sibieni cu 9 milioane de euro. Pentru moment

video CON-A

 

 

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

7 comentarii

K.Samuel

Acum 3 luni

Poza principala a articolului se vrea a fi ironica ilustrând ce s-ar fi putut face de fapt cu banii aia?
Raspunde

Aci Duțu

Acum 3 luni

Chiar așa arată, haure
Raspunde

Teofan Zacuscă

Acum 3 luni

Nu arata rau, dar... asa am impresia ca incet incet vor strica parcul, pentru parcari si alte nebunii. Trebuia facut in afara orasului, acest station, dar no... atat s-o putut.
Raspunde

Aci Duțu

Acum 3 luni

așa s- vrut, în centru, să ajungă toți sibienii ușor la el
Raspunde

Papa Miranda

Acum 3 luni

Prea bun, prea ca la țară!
Raspunde

Sibian

Acum 3 luni

Poate prezinta poze si din partile laterale pentru a se vedea ce dezastru a creat in jur. In parc,in aproprierea lui , aleile sunt distruse si blocate, in partea cealalta drumul este blocat, traficul este ingreunat si asta de ani de zile, plus ca pietonii trebuie sa mearga pe sosea iar de praf si mizerie nu mai vorbesc, sunt evidente la fiecare dintre noi cand facem radiografii la plamani. Si toate acestea pentru ce? Pentru o echipa falimentara! Ma intreb care este procentul dintre sibieni microbisti care contribuie la bugetul local raportat la investitia aceasta megalomana? In rest avem ,, di toate": Piata Cibin renovata, piste de biciclete moderne, un oras curat plin de parcuri si zone verzi, etc.
Raspunde

Aci Duțu

Acum 3 luni

așa arată șantierele, papagai.

Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus