Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
9°C

„Dorim să oferim o experiență olfactivă originală” - doi sibieni au apărut la emisiunea Imperiul Leilor cu afacerea lor

„Dorim să oferim o experiență olfactivă originală” - doi sibieni au apărut la emisiunea Imperiul Leilor cu afacerea lor

Georgiana Ștefănoaei și Sebastian Țiplea, doi sibieni care au o afacere împreună în Sibiu, au reușit să convingă jurații de la emisiunea Imperiul Leilor să investească în ideea lor. Cei doi formează un cuplu și lucrează împreună la propriul brand de parfumuri pentru care folosesc doar parfumuri naturale.

Sibienii au reușit să convingă jurații să investească în afacerea lor, Matca Naturals, după ce i-au pregătit unuia dintre „lei” un parfum pe loc, exact pe gustul său. „Brandul nostru este o pasiune mai veche transformată în business, disponibil de la finalul anului 2020. Am vrut să venim pe piață cu o alternativă la parfumurile din comerț, de parfumuri premium naturale care să fie accesibile ca și preț”, explică Georgiana Ștefănoaei. 

Georgiana (36 de ani) și Sebastian (42 de ani) sunt împreună de șapte ani și au decis să creeze un concept inedit bazându-se pe pasiunea sibiencei. Interesată de parfumuri și modul în care sunt create, dar mai ales de posibilitatea ca acestea să fie sută la sută naturale, tânăra a început să învețe ce presupune această ocupație și modul în care poate să își facă propriile parfumuri. „Parfumurile sunt realizate în atelierul nostru. Folosim doar ingrediente naturale și propriile noastre formule. Cu ceva ani în urmă, am devenit interesată de ce pun pe piele și negăsind pe piață ceva disponibil, am ajuns să lucrez la propriile formule de parfumuri naturale. Am studiat mult, am urmat cursuri cu parfumieri și odată cu încrederea dobândită s-a născut și ideea brandului”, a spus Georgiana.

„Oferim un produs de calitate, natural, cu o etichetă curată și transparentă. Mereu căutăm cele mai bune ingrediente, dorim să oferim o experiență olfactivă originală. Suntem un brand ce produce local, ne dorim să fim cât mai sustenabili cu putință și mereu avem acest țel în minte.”

Momentan, cei doi au un magazin online, unde își vând produsele, însă vânzările nu stau deloc bine – 74.000 de euro cifră de afaceri în 2021. Vor și pot mai mult. Tocmai de aceea au decis să se prezinte la emisiunea Imperiul Leilor și să îi convingă pe jurați să investească 60.000 de euro cu care să își extindă afacerea. Pentru acești bani, sibienii erau dispuși să renunțe la 10% din acțiuni, ulterior ajungând însă la un acord cu trei dintre „lei”, oferindu-le 30% din companie în schimbul investiției lor.

Experiența la Imperiul Leilor a fost una foarte benefică, spune sibianca. „Am dorit să trecem într-o etapă nouă a business-ului și credem că această experiență ne-a ajutat. De asemenea, ne-a ajutat să punem business-ul într-o perspectivă de creștere, să planuim mai bine targeturile viitoare și ne-a ajutat să ieșim din zona noastră de confort și să aflăm mai multe despre noi ca persoane. Pe viitor, dorim să ne mărim echipa, să creștem numărul de produse și să fim prezenți mai mult pe piața externă”, a transmis Georgiana, pentru Turnul Sfatului. 

Un parfum creat de cei doi sibieni costă între 350 și 380 de lei.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus