Marţi,
17.05.2022
Acum
0°C

Sibian reținut pentru că și-a amenințat vecina de bloc. „Credea că femeia ascultă la ușă”

Sibian reținut pentru că și-a amenințat vecina de bloc. „Credea că femeia ascultă la ușă”

Un bărbat de 53 de ani a fost reținut de polițiștii sibieni pentru că și-a amenințat vecina de bloc. Sibianul credea că femeia îl urmărește și îi invadează viața personală, arată autoritățile.

Oolițiștii Biroului de Ordine Publică – Compartiment Proximitate din cadrul Poliției Municipiului Sibiu l-au reținut ieri pe sibianul cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare și tulburarea ordinii și liniștii publice.

În fapt, bărbatul este bănuit că, la data de 24 aprilie, în jurul orei 23, și-ar fi amenințat o vecină cu acte de violență, pe fondul unor neînțelegeri mai vechi legate de conviețuirea în blocul în care cei doi locuiesc, în cartierul Hipodrom – mai exact, sibianul credea că femeia îl urmărește și „ascultă pe la uși”.

Cercetările continuă la nivelul Poliției Municipiului Sibiu, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.

 

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus