Sâmbătă,
27.04.2024
Cer Senin
Acum
7°C

Cioloș își face partid nou. Nicu Ștefănuță: Nu intră în calculele mele această mișcare politică

Cioloș își face partid nou. Nicu Ștefănuță: Nu intră în calculele mele această mișcare politică

Fostul lider al USR, Dacian Cioloş urmează să îşi anunţe în perioada următoare demisia din partid, au precizat surse din interiorul formaţiunii pentru G4Media și News.ro. Alături de acesta vor mai demisiona şi câţiva apropiaţi ai lui, cel mai probabil europarlamentari, susțin sursele citate de media națională.

Europarlamentar USR de Sibiu, Nicu Ștefănuță susține că nu-l va urma pe Cioloș. ”Planul meu este legat de Sibiu si de construcția pe mai departe a filialei Sibiu din care fac parte. Astfel, nu intră în calculele mele această mișcare politică”, a transmis europarlamentarul pentru Turnul Sfatului.

Dacian Cioloş şi-a dat demisia de la şefia partidului pe 7 februarie de la şefia partidului, iar în prezent preşedinte interimar este fostul ministru al Transporturilor, Cătălin Drulă. După plecarea lui Cioloş, câteva sute de membri ai USR şi-au dat demisia din partid.

Acum, surse din USR precizează că Dacian Cioloş ar urma să îşi anunţe demisia şi din calitatea de membru al USR, fiind zvonuri că acesta îşi pregăteşte o nouă platformă politică.

USR se pregăteşte pentru alegeri interne, Congresul partidului urmând să aibă loc în vară sau în toamnă.

Nicu Ștefănuță susține că este implicat pe plan local pentru a repune Sibiul în prim-planul orașelor din România.

”Consider că sibienii au nevoie de oameni competenți, de o nouă energie, de a redeveni un lider național. Pe moment, Sibiul pierde teren și nu stă deloc în natura acestui oraș să fie în urma altora, cum sunt Brașov, Cluj sau Oradea. Putem și noi să fim din nou lideri de dezvoltare” a mai transmis Ștefănuță.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

5 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Mirelian Rudarel

Acum 1 an

Dacian Ciolos este liderul pe care poporul român, din lipsă de recunoștință, la îndepărtat de la guvernare! Este cel mai bun conducător al Romaniei, mult peste Regele Carol. Un om minunat și inspirațional! Modelul nostru în viață!
Raspunde

Elzorab

Acum 1 an

Cu indivizi ca voi nici o sansa de mai bine. Lui Ciolos nu -i place decat sa fie sef si prin urmare trebuie sa-si faca partid ca din partidele existente niciunul nu-l doreste. Stefanuta este doar un trotinetist ametit care nu face decat galagie...Prin urmare lucrurile sunt clare.
Raspunde

Contra

Acum 1 an

Cred ca dl. Ciolos are drept misiunea crearea de noi partide. Pana cand dle? Cand ti se incheie misiunea?
Raspunde

Canaris

Acum 1 an

Ștefănuță, prietene ești europarlamentar și cu votul meu și al nevestei mele....care habar nu are de politică.... La indemnul meu....In acel moment, dragul meu s a votat masiv anti Dragnea... Vot emoțional... 23 % voi... Azi 2,3 %.... Și dacă apare și Cioloș cu un partid 1,15 fiecare... Vai de voi... Dar și de noi.... Acuma tu, băiat isteț realizezi că europarlamentare pa.. Și vrei primar. ... Eu ce să zic?.... Să fie după inima ta.....
Raspunde

Emil

Acum 1 an

Palavragiul Ciolos s-a ratat definitiv politic.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus