Miercuri,
29.06.2022
Cer Senin
Acum
27°C

Știrile Zilei - 19 mai

Cele mai importante subiecte ale zilei de astăzi în Sibiu:

Dragi cititori, trebuie să știți că este inoportun să aflați și voi, în special cei care îndrăgesc bicicleta, de ce Consiliul Județean a ales să solicite amenajarea pistei de biciclete Sibiu – Poplaca – Orlat – Cristian în ampriza drumului județean, pe stradă, cum ar veni, și nu separat, dacă tot sunt pregătiți de exproprieri. „Referitor la adresa dumneavoastră, ... vă comunicăm faptul că, la acest moment, întrebările adrese sunt inoportune” e răspunsul primit la cele patru întrebări adresate.

Accident grav, pe trotinetă, în Parcul Sub Arini. Un bărbat de 50 de ani a căzut cu trotineta în apropierea terenurilor de tenis. A fost nevoie de intervenția SMURD și de resuscitare.

Un medic de la Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu este citat în procesul cu daune de peste 2 milioane de euro intentat unității medicale de părinții băiețelului mort în anul 2013 în urma unei banale operații de polipi.

Cinci milioane de euro mai târziu, în cartierul Arhitecților se stă în continuare la coadă în trafic. „Nu s-a schimbat nimic, stăm la fel în trafic” este concluzia generală a celor cu care am vorbit astăzi. Încă o investiție eficientă.

O sibiancă a creat un proiect unic în România, o carte de povești cu înregistrare vocală. Cartea se numește „Elefantul ELO și Egreta EGA”.

De ce e greu să faci vin în județul Sibiu? Pentru că terenurile statului sunt prea mari iar statul e reticient să concesioneze parcele mai mici iar terenurile private nu sunt suficient de mari pentru a fi rentabile. Deputatul liberal Christine Thellmann l-a întrebat pe ministrul Agriculturii de această problemă.

Sibiul este cel mai prietenos oraș cu vegetarienii și al doilea din țară pentru vegani și vegetarieni. Un sfert din restaurantele din oraș au opțiuni pentru cei care nu consumă carne. Clujenii evident că sunt mai cu moț, ei sunt cei mai vegani.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 421

Bogdan Brylynski

de Bogdan Brylynski

Editor
Telefon:
0722 227 297

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus