Joi,
30.06.2022
Cer Senin
Acum
29°C

Știrile Zilei - 25 Mai

Cele mai importante subiecte ale zilei de astăzi în Sibiu:

Vacanța din luna februarie a anul școlar 2022 - 2023 a fost decisă, în fiecare județ, după consultări cu părinții și elevii. În județul Sibiu, cei mai mulți părinți au optat ca elevii să aibă vacanța din luna februarie în săptămâna 20 – 26, potrivit reprezentanților Inspectoratului Școlar Județean. Găsiți în articol structura anului școlar 2022-2023.

În fiecare săptămână, de pe marginea șoselei, pe Valea Oltului, se strânge o tonă de gunoaie. În special în zonele unde se formează cozi este o mizerie de nedescris, pentru că, de plictiseală, șoferii își fac curat în mașină. Poliția nu a dat nicio amendă în 2022.

De joi și până marți este programată prima acțiune de dezinsecție din acest an, de împrăștiere a substanțelor împotriva țânțarilor. De asemenea, în aceeași perioadă este programat și rapelul împotriva căpușelor.

Un nou pas în extinderea școlii Ferdinand. A fost scos la licitație contractul de dotare al noii construcții. Valoarea estimată a contractului este de peste 290.000 de lei.

După ce s-a îmbogățit din comerț online, un sibian s-a mutat în Bali: Visam la asta de când eram angajat într-un call center. Răzvan este antreprenor în eCommerce, deținător al mai multor branduri de produse fizice.

Efectul unei sesizări cetățenești: construcția devenită focar de infecție a fost demolată la presiunea Poliției Locale. Construcția se afla în capătul bulevardului Mihai Viteazu, pe teritoriul comunei Șelimbăr.

Muncitorii care au început demolarea podului peste Cibin de pe șoseaua Alba Iulia au descoperit un mesaj scris de cei care au lucrat la ridicarea construcției în 1938.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 333

Bogdan Brylynski

de Bogdan Brylynski

Editor
Telefon:
0722 227 297

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus