Luni,
03.10.2022
Innorat
Acum
10°C

Știrile Zilei - 1 Iunie

Știrile Zilei - 1 Iunie

Cele mai importante subiecte ale zilei de astăzi în Sibiu:

Știrea pe care o așteptam de un pic prea mult timp. De Ziua Copilului, Primăria Sibiu a deschis complexul de la Lacul lui Binder. Simbolistic, chapeau. Copiii au avut și intrare gratuită și au văzut și lucrurile foarte faine, dar și corecturile ce mai trebuie făcute. Una peste alta, complexul Binder e un mare plus pentru oraș.

Un mare plus sunt și bicicletele din Sibiu Bike City. 22.000 de închirieri în prima lună și doar două biciclete cu probleme, una vandalizată și una dispărută. Mulți sibieni au început să își facă abonamente.

Trei bune la rând, trebuie să fie un record. O treime din alergătorii de la Maratonul Internațional Sibiu sunt copii. La mulți ani și felicitări! Sunt peste 4600 de alergători înscriși la start, competiția începe sâmbătă dimineață la ora 8:30. Targetul de donații este atins în proporție de 80%, mai puteți dona până la finalul lunii. Sâmbătă și duminică sunt instituite mai multe restricții de circulație pe traseu și la parcări. Informați-vă din timp.

Citiți o poveste de iubire impresionantă și înduioșătoare, o familie care a luat în plasament patru copii, pe care acum îi acoperă de dragoste.

Din păcate, nu toți copiii au primit vești bune. Clasele de germană de la Colegiul Pedagogic ar putea fi mutate din toamnă într-o altă clădire. Părinții se opun. La Pedagogic învață 980 de elevi în 38 de clase.

Pentru că și anul ăsta vine iarna, Drumuri și Poduri a cumpărat sare de 1 milion de lei de la firma cântăreței de muzică populară Gabriela Nistor. Prețurile de achiziție s-ar putea schimba însă din iulie.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 435

Bogdan Brylynski

de Bogdan Brylynski

Editor
Telefon:
0722 227 297

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus