Marţi,
04.10.2022
Innorat
Acum
12°C

Știrile zilei - 7 iunie

Știrile zilei - 7 iunie

Cele mai importante subiecte din ultimele 24 de ore în Sibiu:

Azi e zi cu povești din comunitate, despre oameni. Și, nu întâmplător, primele două povești sunt și cu animale.

Doamna Ecaterina Petric, din Glâmboacă, este mamă pentru peste 30 de pisici. A iubit toată viața pisicile, atât de mult încât atunci când au început să se adune în casa ei de la țară nu a putut să le refuze. Le-a luat și le-a oferit mâncare, culcuș, iubire și atenție în mod egal.

Domnul Liviu Todescu a fost și el în preajma animalelor aproape toată viața sa. El este cel care are in grijă animalele Grădinii Zoologice din oraș de 20 de ani încoace, timp în care le-a văzut pe toate. A trecut prin drama tigrului evadat, a fost luat în coarne de un cerb, experiențele sale merită citite.

Doamna Sara Eiwend obișnuiește să scoată în fiecare zi, în fața casei, buchete de flori proaspete, din grădină. Și face asta de 5 ani. Până în weekend, când, pentru prima dată toate florile au fost furate, cu tot cu vază. Hoții au lăsat în cutia poștală bucăți de hârtie pe care au scris 10 lei.

O știre de folos pentru planificarea vacanței, CFR pune două trenuri directe între Sibiu și Constanța, cu rute diferite. Cele două trenuri InterRegio estivale care vor circula începând de vineri, 10 iunie, între Sibiu și Constanța au ore de plecare 03:55 și, respectiv, 18:38

La Prima Shopping Center, două lanțuri austriece de mobilă și decorațiuni, Mömax și XXXLutz, deschid magazine pe Calea Șurii Mari. În aceeași clădire se construiește și noul magazin Jumbo.

Unde îți duci copilul la mișcare e o întrebare frecventă printre părinți. Sunt aproape 200 de cluburi de stat și asociații private în Sibiu, ar trebui să ai de unde alege.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 410

Bogdan Brylynski

de Bogdan Brylynski

Editor
Telefon:
0722 227 297

Comentarii

1 comentarii

Nonick

Acum 3 luni

Mai era o stire importanta, dar ati ratat-o, Elrond au fost sparti, s-a furat Egold de cateva milioane de dolari. Asta nu e stire demna de un ziar impartial?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus