Miercuri,
10.08.2022
Ploi Scurte
Acum
19°C

Știrile Zilei – 25 iunie

Știrile Zilei – 25 iunie

Cele mai importante subiecte din ultimele 24 de ore în Sibiu:

Inter Sibiu rămâne în Liga a IV-a. Meciul retur cu Olimpic Zărnești disputat acasă, pe Stadionul Obor, nu le-a adus noroc sibienilor care au pierdut la un gol distanță. În schimb, brașovenii s-au folosit de această partidă pentru a accede în liga a III-a.

Mihai Olescu, unul din sibienii cunoscuți pentru că participă adesea la protestele organizate în oraș pentru cauze diverse, a luat parte și la manifestația organizată împotriva creșterii prețurilor la carburanți. Dar nu a participat oricum, ci cu o mașină electrică.

100.000 de spectatori au avut evenimentele organizate în prima zi a Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu. Am aflat care au fost principalele momente dar și ce să nu ratați mâine în program.

Municipalitatea se confruntă cu un număr tot mai mare de cereri de schimbare a cărților de identitate, în contextul în care documentele a căror valabilitate a fost prelungită în perioada pandemiei au expirat în 7 iunie 2022, iar perioada concediilor aduce și mai multe solicitări. Așadar, se extinde programul de funcționare de la Evidența Persoanelor.

Doi sibieni au deschis un laborator de prăjituri unde găsim delicii unul și unul – red velvet, oreo cake, tort cu ciocolată, snickers, tort cu Raffaello sau cu fistic. Și dacă acestea nu v-au convins, mai au și cheesecake, negrese, tarte cu fructe, mini choux, cakepops și chiar un tort special pentru copii.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 526

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus