Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Știrile zilei de 20 august: Groapă imensă în asfalt pe Bulevardul Coposu, taxiurile se scumpesc și povestea celor mai vechi ambulanțe din Sibiu

Știrile zilei de 20 august: Groapă imensă în asfalt pe Bulevardul Coposu, taxiurile se scumpesc și povestea celor mai vechi ambulanțe din Sibiu

Cele mai importante știri din ultimele 24 de ore, în Sibiu:

*Groapă imensă în asfalt, pe Bulevardul Coposu. Rețeaua de canalizare, veche de 100 de ani, a cedat. Mai mulți cititori ai Turnul Sfatului au semnalat în această după-amiază apariția unei gropi în asfalt, pe Bulevardul Corneliu Coposu. Craterul s-a format după ce a fost o avarie la rețeaua veche de canalizare, o rețea veche de o sută de ani care a cedat.

*Taxiurile se scumpesc. Primăria municipiul Sibiu propune scumpirea tarifelor la taxi începând cu 1 septembrie 2022. Proiectul supus dezbaterii consilierilor locali care se vor reuni în ședință săptămâna viitoare presupune prețul maxim de 4,5 lei pe kilometru.

*Cu sute de mii de kilometri rulați, Ambulanțele din Sibiu încă ajung la urgențe. Totalul de kilometri parcurși de ambulanțe de la punerea lor în funcțiune înseamnă parcurgerea ecuatorului de 374 de ori sau ar fi putut merge pe Lună de 39 de ori sau de la Pământ la Marte, iar în anul 2021 s-a parcurs distanța Pământului de trei ori

*Un turist italian a plecat de la un restaurant din Sibiu fără să achite nota de plată. S-a întâmplat în această după-amiază, în jurul orei 15, la Old Lisbon, de pe strada Târgul Peștelui, numărul patru.

*Blocată în trafic pe Valea Oltului, Andra le-a oferit șoferilor un mic concert. Alături de echipa sa, Andra a ales să coboare din mașină și să repete pentru concertul pe care trebuia să-l susțină la Sibiu.

*Numărul de curse de autobuz dintre Sibiu și Rășinari va scădea de la 28 la 20. Primăria Rășinari a solicitat Consiliului Județean reducerea numărului de curse a traseului 083 Rășinari – Sibiu. Solicitarea urmează să fie aprobată în ședința Consiliului Județean care va avea loc joi, 25 august.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus