Marţi,
19.03.2024
Innorat
Acum
0°C

Imagini noi cu stadionul Sibiului, în septembrie. Primele secvențe din interior

Imagini noi cu stadionul Sibiului, în septembrie. Primele secvențe din interior

Reprezentanții companiei CON-A au publicat pe pagina de facebook noi imagini cu stadiul lucrărilor la cea mai mare investiție aflată în derulare în municipiul Sibiu: noul stadion municipal.

În premieră, constructorii includ în video și câteva momente din interiorul stadionului.

Citește și Când va fi gata noul stadion al Sibiului?

Citește și VIDEO Noul stadion al Sibiului a ajuns la ”aspectul final” pe anumite porțiuni

Când va fi gata

Investiția care a ajuns acum la un cost de 37 de milioane de euro – valoare care urmează a fi indexată, după cum anticipau autoritățile locale și după cum s-a întâmplat cu absolut toate investițiile de acest gen realizate în România ultimilor ani – avea drept termen inițial de finalizare luna februarie 2022. 

Modificările de proiect au dus la prelungirea termenului, noul stadion al municipiului Sibiu urmând a fi finalizat – conform noilor estimări – în luna octombrie 2022.

Întregul proiect este finanțat exclusiv din banii sibienilor.

Citește și Când va fi gata noul stadion al Sibiului?

Citește și Astrid Fodor: o parte din concertele din centru vor fi mutate pe noul stadion

Citește și Inspectoratul de Stat în Construcții, Prefectura Sibiu și Ministerul Sportului au dat în judecată Primăria Sibiu pentru construcția noului stadion

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

8 comentarii

Un sibian

Acum 1 an

o s afie gata in octombrie 2022 cum a fost gata si Bolta Rece in iunie 2022!!! TS-ului NU mai dezinformati fara rost!!! GATA in octombrie 2022 inseamna ca pe 30 oct 2022 nu mai vezi nici URMA de CON-A pe acolo...poate in oct 2023
Raspunde

Kokos

Acum 1 an

Hai sa nu exageram , in niciun caz octombrie 2023 , decembrie 2022 e un termen plauzibil.
Raspunde

Gigicu

Acum 1 an

Termen de executie depasit... valoarea contractata initial depasita... echipa de fotbal promovata in prima liga... ironic, istoria se repeta si totusi nimeni nu face scandal, nimeni nu blameaza factorii implicati si niciun suporter nu protesteaza. Sa fie oare un fenomen de complacerea situatiei, sau in cazurile anterioare a fost o manipulare mass media grosolana? In orice caz, analizand toata istoria recenta a reabilitarii stadionului, putem spune ca "cineva" si-a batut joc de banii contribuabililor si nu va raspunde de aceasta fapta.
Raspunde

Hermann Stadion

Acum 1 an

Iarasi sare in ochi oribilitatea aia de "hotel" al sportivilor :(
Raspunde

Leonard

Acum 1 an

" Hotelul Sportivilor " chiar nu isi are LOCUL langa Stadion. Trebuie daramat SI construit o Sala de fitness sau Ceva care SA aibe LEGATURA tot cu sportul. DACA nu SE POATE asa Ceva mai bine nu Mai construiti nimic acolo , dar cladirea aceea trebuie SA dispara de acolo. Cat despre finalizatea lucrarilor Mai Este fratilor. Ganditi-va CA Trebuie pusa nocturna , finalizatea interioarelor , parcurile , montarea scunelor , turnichetilor SI alte lucrari. Eu vreau CA orice sibian sa termini odata CU lucrarile , CA ne-am saturat de minciunile PMS a celor care conduc acest Municipiu .
Raspunde

Un sibian

Acum 1 an

sa darame mizeria aia si sa construiasca o parcare pentru macar 500 de masini!!!
Raspunde

Kokos

Acum 1 an

Nocturna e pusa de mult pe 3 tribune , mai trebuie pusa doar pe tribuna in constructie.
Raspunde

Iuliana Borcea

Acum 1 an

Este foarte frumos stadionul dar va incurca traficul. Eu locuiesc cu sotul meu in Arhitecti pe Calea Cisnadiei, ne-am mutat aicea din Craiova unde aveam un stadion frumos tot ca asta in centru si era groaznic traficul cand se adunau toti vagabonzii din galerie la meciuri. Ma tem ca asa va fi si aicea si din pacate o sa fim blocati pe Calea Dumbravii cand ne vom intoarce acasa de la Continental, unde lucram. Era mai bine sa-l faca la marginea orasului ca este camp destul iar pe asta din parc sa-l darame si sa faca mall.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus