Marţi,
27.09.2022
Partial Noros
Acum
12°C

Știrile zilei - 22 septembrie. CJ angajează avocați pentru Spitalul de Psihiatrie, soluție la aglomerație de la Veștem, rețea 5G extinsă la Sibiu

Știrile zilei - 22 septembrie. CJ angajează avocați pentru Spitalul de Psihiatrie, soluție la aglomerație de la Veștem, rețea 5G extinsă la Sibiu

Cele mai importante subiecte ale zilei de astăzi, 22 septembrie:

CJ angajează avocați pentru Spitalul de Psihiatrie

Spitalul de Psihiatrie din Sibiu este angajat în mai multe procese, motiv pentru care are nevoie de avocați. Iar conducerea Consiliului Județean va cere votul consilierilor pentru a angaja. Unul dintre procesele în care spitalul este implicat este cel în care infirmierul acuzat de violarea a 3 femei cere daune de 100.000 de euro.

Există o soluție la aglomerație

Cum eviți coloanele de mașini la ieșirea de pe autostrada? Reprezentanții DRDP Brașov au un pont, îi îndeamnă pe șoferii care merg spre Brașov să iasă de pe autostradă la intersecția Sibiu-Agnita și să ocolească zona Veștem-Bradu pe la Săcădate. Și mai au câteva informații importante despre problemele traficului din județ.

Cadastrul din Agnita, fără curent

O echipă Electrica a deconectat Biroul de cadastru Agnita de la rețeaua de electricitate din motive de neplată. Lucrătorii Electrica au lăsat fără alimentare cu electricitate instituția și au predat ordinul de serviciu ”comandă de deconectare”.

OMW pe autostrada Sibiu-Deva

Compania OMW a câștigat licitația pentru spațiile utilitare pe autostrada dintre Sibiu și Deva. Contractul este semnat pentru 20 de ani.

Cioabă cere Indiei recunoașterea

Romii vor să devină indieni. Regele Florin Cioabă va relua solicitarea către conducerea Indiei de a recunoaște minoritatea ca aparținând poporului indian, ceea ce ar aduce și reprezentare a etniei la nivel internațional.

Rețea 5G extinsă la Sibiu

Orange România continuă extinderea rețelei 5G și, începând de joi, oferă locuitorilor, autorităților publice și companiilor din Sibiu acces la cea mai bună experiență de conectivitate. Este al 20-lea oraș din țară care beneficiază de rețea 5G.

24.000 de lei din aparate de cafea

Ăsta e prejudiciul cauzat de un grup de tineri care sunt bănuiți că au golit de bani mai multe automate de cafea din Sibiu. Se pare că aveau această preocupare de patru luni încoace. Cei trei sunt din Cisnădie.

Astăzi a căzut grindină

O rafală de grindină a scuturat centrul orașului astăzi. E septembrie. Și nu există încălzire globală.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Bogdan Brylynski

de Bogdan Brylynski

Editor
Telefon:
0722 227 297

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus