Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
12°C

Accident grav la Porumbacu, pe DN 1: Doi răniți după ce o mașină a derapat și a lovit un TIR

Accident grav la Porumbacu, pe DN 1: Doi răniți după ce o mașină a derapat și a lovit un TIR

Un accident grav de circulație a avut loc luni dimineața pe DN 1, în zona localității Porumbacu de Jos.

Polițiștii spun că șoferul unui autoturism condus spre Sibiu, din cauze ce urmează a fi stabilite, a pierdut controlul direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu un autotren staționat în afara carosabilului, în loc special amenajat.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a șoferului autoturismului, 46 de ani,  și a pasagerului din auto, 49 de ani, ambii din jud. Brașov, aceștia fiind transportați la spital.

Trei echipaje SMURD dintre care unul cu medic și o autospecială de stingere cu descarcerare au intervenit.

Salvatorii au descarcerat o persoană de sex masculin în vârstă de 46 de ani care este în stare gravă, inconștientă și este transportată de urgență la UPU Sibiu.

În plus, și Ambulanța Sibiu a trimis de urgenta un echipaj. Acesta a preluat un bărbat de 49 ani care prezenta un traumatism cranio-cerebral acut închis și traumatism toracic.

În zonă se circulă alternativ.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1379

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus