Miercuri,
19.06.2024
Cer Senin
Acum
31°C

Știrile zilei - 16 noiembrie. Stadionul Muncipal va fi recepționat în curând, 17 blocuri din Cisnădie rămân fără apă, ULBS-acuzată de concurs trucat

Știrile zilei - 16 noiembrie. Stadionul Muncipal va fi recepționat în curând, 17 blocuri din Cisnădie rămân fără apă, ULBS-acuzată de concurs trucat

Cele mai importante știri ale zilei de astăzi:

Recepția stadionului se va încheia în curând

Stadionul Municipal Sibiu, cea mai mare investiție a administrației locale, va fi deschis în curând. La câteva zile de la demararea procedurilor de recepție a lucrărilor de modernizare și extindere a stadionului, reprezentanții administrației locale anunță că sunt aproape de a anunța data dării în folosință a celei mai mari investiții realizată din banii sibienilor în ultimii mai bine de 30 de ani. Neoficial, data deschiderii este 30 noiembrie.

Primarul Cisnădiei se judecă cu prefectul

Gheorghe Huja, primarul orașului Cisnădie, anunță că cere penalități zilnice de la prefectul Mircea Crețu până când Comisia de fond funciar din cadrul Prefecturii Sibiu va elibera o serie de titluri de proprietate pentru aproape 180 de ha de teren.

ULBS, acuzată de concurs trucat

Persoane care ar fi vrut să candideze la concursul pentru postul de director al editurii ULBS spun că acesta este organizat cu dedicație, condițiile fiind special croite pentru o persoană din anturajul conducerii Universității. Profilul noului director al editurii ar fi o persoană care a absolvit recent universitatea, însă care are titlul de doctor sau lucrează la teza de doctorat, dar nu are experiență în domeniu decât de minim un an

Un singur doritor pentru postul de șef la UPU Sibiu

Un singur dosar a fost depus în concursul pentru postul de medic șef al secției de Primiri Urgențe, potrivit informațiilor apărute pe site-ul Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu. Candidatul care și-a depus dosarul a fost admis de comisia de concurs.  

17 blocuri din Cisnădie rămân fără apă

17 blocuri de pe strada Stejarului din orașul Cisnădie rămân fără apă potabilă din cauza datoriilor. Conform reprezentanților Apă Canal Sibiu SA, datoriile cumulate depășesc 85.000 de lei, cea mai mare parte a lor fiind strânse de-a lungul ultimilor ani. Primarul orașului spune că a încercat să obțină o amânare a plăților datorate Apă Canal.

Când se deschide sezonul de schi?

Complexul de schi și snowboard Arena Platoș de la Păltiniș a stabilit noile tarife pentru sezonul 2022-2023. Dacă prognozele meteorologice se dovedesc favorabile, sibienii și turiștii vor putea schia începând cu minivacanța de 1 decembrie.

Note „excelente” pentru candidații la conducerea DGASPC

După mai multe concursuri anulate din lipsă de candidați, cel care a avut loc toamna aceasta pentru funcția de director al DGASPC Sibiu s-a încheiat după prima probă: niciun candidat nu a obținut notă de trecere. Unul a luat nota 2, celălalt nota 3. 

Investiții publice din Transilvania, prezentate la Sibiu

Primarul mun. Sibiu, președintele Consiliului Județean Sibiu și primarul mun. Mediaș sunt reprezentanții autorităților publice din județ care vor vorbi mâine despre investițiile publice din ultimii ani. Aceștia se numără printre invitații la Conferința „Harta Investițiilor Publice de Succes - Dezvoltare locală în context global”, organizată, la Sibiu, de echipa revistei Transilvania Business.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Bogdan Brylynski

de Bogdan Brylynski

Editor
Telefon:
0722 227 297

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus