Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
14°C

Sibian de 42 de ani, drogat la volanul unui microbuz. Poliția a intervenit după ce mai multe persoane au semnalat circulația haotică a acestuia pe străzi

Sibian de 42 de ani, drogat la volanul unui microbuz. Poliția a intervenit după ce mai multe persoane au semnalat circulația haotică a acestuia pe străzi

De Ziua Națională, în jurul orei 16,00, mai mulți sibieni au semnalat prin apeluri la 112 că șoferul unui microbuz conduce haotic pe străzile din municipiul Sibiu. 

Polițiștii rutieri au declanșat verificări de urgență, depistând și oprind autovehiculul în cauză pe strada Fabricii din municipiul Sibiu, informează IPJ Sibiu.

La volan a fost identificat un sibian în vârstă de 42 de ani, a cărui testare cu aparatul Drugtest a indicat rezultat pozitiv la o substanță psihoactivă.

”Bărbatul a fost însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii prezenței substanței psihoactive în organism, în cauză fiind deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența substanțelor psihoactive”, susțin polițiștii sibieni.

 

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1875

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Un cititor

Acum 1 an

Orban a condus ditamai guvernul și nu l-a testat nimeni deși era clar că conducea haotic și era "influențat".

Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus