Sâmbătă,
28.01.2023
Ninsori Usoare
Acum
1°C

Știrile zilei - 8 decembrie. Podul peste Cibin se deschide vineri, fotoreportaj în mijlocul trupelor NATO, spectacol de lasere la deschiderea stadionului

Știrile zilei - 8 decembrie. Podul peste Cibin se deschide vineri, fotoreportaj în mijlocul trupelor NATO, spectacol de lasere la deschiderea stadionului

Cele mai importante subiecte ale zilei de astăzi în Sibiu:

Noul pod peste Cibin va fi deschis vineri

La șapte luni de la deschiderea șantierului de reabilitare și extindere a ”podului PECO”, așa cum este cunoscut de sibieni, noua construcție este finalizată în proporție de 98%. De vineri, 9 decembrie, noul pod va fi deschis traficului. Însă urmează noi restricții de circulație.

Sibiul, vârful piramidei NATO în Europa de Sud-Est

Un rarisim fotoreportaj din mijlocul trupelor NATO. La Sibiu s-au aflat în ultimele săptămâni ofițeri NATO din 14 țări, toți de înaltă pregătire și cu mare experiență militară. A avut loc amplul exercițiu Loyal Leda 2022, iar colegii noștri au fost acolo.

Spectacol cu lasere înainte de primul meci

Un „moment special”, anunță Primăria Sibiu, va avea loc înainte de primul meci pe noul Stadion Municipal. Este vorba despre un spectacol cu lasere, iar cei care vor să-l vadă sunt rugați să-și ocupe locurile în tribune mai devreme, de la ora 18:30.

Sibiul coboară două poziții în clasamentul sumelor primite din TVA

107 milioane de lei va primi județul Sibiu pentru finanțarea cheltuielilor descentralizate la nivel local pentru anul 2023, conform proiectului de buget publicat de Ministerul Finanțelor. La acest capitol, Sibiul se află pe locul 12 din 41 de județe, urcând o poziție față de bugetul din 2021.

CON-A inaugurează polivalenta de la Pitești

La 48 de ore de la inaugurarea Stadionului Municipal, CON-A inaugurează polivalenta de la Pitești. Sibienii au finalizat în Pitești o investiţie de peste 100 mil. lei (aproximativ 20 mil. euro) ce a prevăzut construirea unei săli polivalente cu o capacitate de aproximativ 4.000 de locuri în tribune şi 1.820 de locuri pe terenul de joc.

Urmează reabilitarea fostului Liceu CFR

S-au încheiat lucrările de extindere a Școlii I.L.Caragiale din Sibiu, transmit reprezentanții primăriei. Este vorba despre o investiție 12,7 milioane de lei pentru construcția unei clădiri noi. Școala beneficiază acum de 11 săli de clasă noi. Astrid Fodor: Pregătim și reabilitarea fostului Liceu CFR.

Emil Boc compară prețurile din Târgul de Crăciun din Cluj cu cele din Sibiu

Deranjat că mai multe publicații au considerat ca fiind mari prețurile practicate în Târgul de Crăciun din Cluj, primarul Emil Boc a replicat și susține că acestea sunt similare cu cele din Sibiu și București. 

Mulțumim, Cristina!

Un editorial de Alin Bratu.

FC Hermannstadt inaugurează stadionul împotriva liderului

Sâmbătă de la 19:00, FC Hermannstadt primește vizita echipei Farul Constanța, liderul campionatului, într-un meci din etapa 20 a Superligii de fotbal. Interesul pentru meci este imens, biletele online sunt sold out.

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Bogdan Brylynski

de Bogdan Brylynski

Editor
Telefon:
0722 227 297

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus