Vineri,
19.07.2024
Cer Senin
Acum
23°C

Exemplu de bun simț la întâlnirea cu ministrul Daea: Cu parcarea la doi pași, au călărit trotuarul

Exemplu de bun simț la întâlnirea cu ministrul Daea: Cu parcarea la doi pași, au călărit trotuarul

O mare parte dintre invitații conferinței organizată în această dimineață la Biblioteca Astra au parcat mașinile pe trotuar, fix sub indicatorul rutier care interzice oprirea. La câțiva pași distanță, în parcarea de la Cazarma 90, existau suficiente locuri de parcare goale.

Rețeaua Națională de Dezvoltare Rurală organizează de câteva săptămâni o serie de conferințe regionale sub genericul ”Caravana Cunoașterii”. Scopul este promovarea ”Planului Național Strategic 2023-2027” și la ea participă fermieri, organizații de producători, asociații, furnizori, într-un cuvânt, potențiali beneficiari.

La majoritatea conferințelor – așa cum s-a întâmplat și astăzi la Sibiu - invitat principal este ministrul agriculturii, Petre Daea. De obicei vine însoțit de reprezentanți din cadrul MADR, APIA și AFIR, și cu toții fac informări referitor la intervențiile din cadrul Pilonului I și Pilonului II, componente ale Planului Național Strategic 2023-2027.

La evenimentul de marți dimineață, găzduit de Biblioteca Astra din Sibiu, au participat peste 200 de invitați. Din păcate, un număr semnificativ dintre aceștia au ales să ignore indicatoarele rutiere și bunul simț, parcând automobilele pe trotuar, în parc. Unii dintre aceștia au parcat exact sub indicatorul rutier care interzice oprirea, îngreunând trecerea pietonilor.

Mai grav decât atât, strada respectivă este folosită de ambulanțele care ajung la Spitalul de Pediatrie din Sibiu, rolul indicatoarelor rutiere fiind de a nu încurca accesul mașinilor de urgență.

Nu în ultimul rând, corpul A al Bibliotecii Astra se află la câțiva pași distanță de generoasa parcare de la Cazarma 90. În momentul desfășurării conferinței panoul de la intrarea în Cazarma 90 arăta că sunt disponibile 23 de locuri de parcare, suficiente pentru toate mașinile parcate neregulamentar în parc.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

13 comentarii

Ovidiu Oanta

Acum 1 an

Unde a fost Poltia Locala ??? Nimeni nu s-a sesizat cu nimic...mizerii de oameni ce sunt.
Raspunde

Kokos

Acum 1 an

Politia locala nu le face nimic nesimtitilor obișnuiți, credeți ca le lua mașinile pesedistilor???
Raspunde

Soru

Acum 1 an

Petre D, aduceri aminte de vremuri triste cand secretarul cu probleme agricole pe judet se credea un guru a l agriculturii !
Raspunde

Kokos

Acum 1 an

psd=nesimtire! Nu ca pnl ar fi altfel!
Raspunde

Flo

Acum 1 an

Cred ca pana a facut un om 10 fotografii cu situatia de față, putea sa dea si-un telefon la politia locala... Faptul ca e plina țara de nesimtiti inconstienti, cred ca stie cam toata lumea.
Raspunde

Emila

Acum 1 an

tipic roșii
Raspunde

Beatrice

Acum 1 an

Citez...au fost 200 de invitați!De ce credeți că sibienii știu să parcheze,cind merg la magazine de cartier și parchează mașina pină în ușa magazinului,cind își duc copii la școală și opresc pe trecerea de pietoni.Hai să nu fim meschini să credem că doar cei care vin din București au" tupeu" cind prima mașină este un jeep SB 02 MBO!
Raspunde

Muresan

Acum 1 an

Bine punctat!
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Turistul

Acum 1 an

Lăsați naibii parcarea ca nu asta e important .problema e cu conferințele astea dacă au vreun rezultat ca agricultura la noi se face tot cu sapa ca acum 100 de ani și cu caii .cred ca nu știți cât costa porumbul ,ca a ajuns mai scump ca în orice alta tara din lume .a ajuns oul 3 euro și lumea se încrânceaza pe parcare.
Raspunde

Andrei

Acum 1 an

Da. Corect. Dar vezi, pe progresisti asta ii doare. Ideologia. Iar ideologia le spune ca toti trebuie sa mearga cu trotineta sau bicicleta. USR-ul nu mai vrea masini. Gata. Ce conteaza ca ciumele rosii au distrus agricultura, zootehnia si orice sector romanesc? Ce conteaza ca taranilor le este interzis sa isi vinda produsele pentru ca orasenii sa cumpere de la supermarket, sa faca vanzare produselor aduse de aiurea? Ce conteaza ca suntem piata de desface si vaca de muls pentru toata UE? Au parcat aia neregulamentar! Asta este marea problema progresita.
Raspunde

Vic

Acum 1 an

Lenea e mare in Romania... E greu sa faci doi, trei pasi pe jos

Raspunde

Sibian SB

Acum 1 an

Daea ca Daea, dar ce ziceti de intrunirea de la Davos?
Raspunde

Andrei

Acum 1 an

Davos? Pai afla si USR-ul ce politici vor avea pe viitor tatucii lor. Nu veti mai detine nimic si veti fi fericiti :) Schwab si sleahta lui de marxisti progresisti vor sa detina ei tot. Comunismul tot asta a vrut. Egalitate si fraternitate, dar nu pentru catei :)
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus