Sâmbătă,
18.05.2024
Parțial Noros
Acum
19°C

Angelika, studenta de 25 de ani dispărută în februarie din Sibiu, a fost căutată cu scafandri în lacul din muzeul Astra

Angelika, studenta de 25 de ani dispărută în februarie din Sibiu, a fost căutată cu scafandri în lacul din muzeul Astra

Angelika, studenta de 25 de ani dispărută din Sibiu în luna februarie a fost căutată joi de forțele ISU în lacul din Muzeul Astra. Din păcate, fata nu a fost găsită. 

Actualizare ora 10.28 IPj Sibiu a transmis imagini de la cautarea de ieri

„În cursul zilei de ieri, 30 martie, polițiștii sibieni, cu sprijinul pompierilor din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sibiu, au continuat căutările în teren pentru găsirea Angelikăi Maurer. În zona lacului din Muzeul Astra, forțele din cadrul I.S.U. Sibiu, printre care 3 scafandri, cu ajutorul unei bărci pneumatice și a unei autospeciale de primă intervenție, au efectuat căutări atât la suprafața apei, cât și sub apă, rezultatul fiind însă unul negativ,” anunță elena Welter, pusrtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

Acțiunile polițiștilor continuă în vederea depistării de noi indicii și mijloace de probă ce pot lămuri situația tinerei căutate precizează sursa citată.

Știre inițială. La căutarea de ieri au participat trei scafandri cu o barcă de căutări, care au periat lacul la suprafață și în adâncime, însă fără niciun rezultat. Polițiștii sibieni au vrut să elimine și această variantă, după căutările ample din Pădurea Dumbrava.

Polițiștii sibieni continuă căutările, transmit reprezentanții IPJ Sibiu. 

Dispariția Angelikăi Maurer a declanșat cea mai mare acțiune de căutare de până acum din Sibiu. În martie, sute de voluntari, polițiști, salvamontiști, forțe ale ISU au căutat hectare întregi din pădurea Dumbrava, cu ajutorul câinilor și al unui elicoper.

Citește și Peste 300 de oameni o caută pe Angelika, în pădurea Dumbrava. Studenta de 25 de ani a dispărut de aproape o lună, iar polițiștii i-au găsit obiectele personale în zona împădurită de lângă Sibiu

Citește și O nouă acțiune amplă de căutare pentru Angelika, studenta dispărută din Sibiu la începutul lunii februarie. Participă polițiști și 40 de voluntari ai Clubului de câini utilitari

„Sunt angrenate foarte multe forțe pentru că în ciuda tuturor eforturilor noastre de până acum nu am reușit să o găsim pe studenta dispărută,” spunea șeful IPJ Sibiu, Tiberul Ivancea, în 1 martie. „În zona respectivă a fost găsit buletinul ei, a fost găsit un telefon. Nu luăm în calcul posibilitatea de răpire. Luăm în calcul posibilitatea de a nu o mai găsi în viață,” a continuat el. 

Tot în luma martie, polițiștii au dat publicității imagini de pe camerele de supraveghere din oraș, din dimineața dispariției. Imaginile arată drumul acesteia de la internatul Institutului Evanghelic din Sibiu, de pe Bulevardul Victoriei și până în Valea Aurie, pe Calea Poplăcii, unde este instalată ultima cameră de supraveghere disponibilă.  

Citește și Mi-a fost teamă că voi găsi un trup fără viață. Am participat la căutarea Angelikăi, cea mai amplă de până acum în Sibiu

foto ilustrativă arhiva TS

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

6 comentarii

Dumitru Hulea

Acum 1 an

Dacă nu știați, vă reamintesc că în pădurea Dumbrava Sibiului există 2 lacuri artificiale: lacul din incinta Muzeului Civilizației Populare Tradiționale ASTRA și lacul din grădina zoologică. În care din acestea este căutată fata?
Raspunde

Zz

Acum 1 an

in padurea dumbrava exista o colonie de rromi - stau la niste case parasite din padure. a verificat oare cineva acolo daca nu a ajuns voit/nevoit prin zona aia??
Raspunde

Emil

Acum 1 an

Soarta Angelikai a fost pecetluita cand au cenzurat si refuzat interventia FBI, CIA, etc, inainte de distrugerea si voalarea probelor.
Raspunde

Sefu-i sef, salariul mare ...

Acum 1 an

Forte multe, eforturi, cheltuieli, jocuri de imagine. Rezultatul - ZERO, ca de obicei. Va intrebati si voi daca seful politiei si echipa sa sunt incompetenti?
Raspunde

Nemo

Acum 1 an

"Angelika, studenta de 25 de ani dispărută din Sibiu în luna februarie a fost căutată joi de forțele ISU în lacul din Muzeul Astra. Din păcate, fata nu a fost găsită. " Eu as zice "din fericire", poate mai e speranta sa fie in viata. Si cautarile haotice nu duc la rezultate, a se vedea cautarile "la noroc", cu rezultate zero barat efectuate de ISU versus cele efectuate de cei din SUA, in Olt sau Bistrita, cu sonare de calitate.
Raspunde

Emil

Acum 1 an

La Alexandra din Caracal a fost eroarea politistului c-a fost gasita deoarece inainte de a fi arsa i-a cerut prin 112 sa inchida telefonul ca tine linia ocupata, aici s-au specializat.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Pe același subiect

Sus