Duminică,
19.05.2024
Cer Senin
Acum
10°C

Crucea Roșie Sibiu și-a ales conducerea. „Oameni buni și dragi care ne sunt alături de mulți ani”

Crucea Roșie Sibiu și-a ales conducerea. „Oameni buni și dragi care ne sunt alături de mulți ani”

Reprezentanții de la Crucea Roșie Sibiu s-au reunit săptămâna trecută în cadrul Adunării Generale care a avut loc la Biblioteca Astra. Cu ocazia acestui eveniment au fost alese organele de conducere onorifică ale filialei.

Ceremonia a început cu prezentarea principiilor Crucii Roșii: Umanitate, Imparțialitate, Neutralitate,  Independență, Voluntariat, Unitate și Universalitate.

După ce s-a prezentat raportul de activitate al Crucii Roșii Sibiu și planurile pentru următorii doi ani, cenzorul Lumița Apostu a prezentat execuția bugetară și raportul financiar.

„Suntem mândri că anul 2022 s-a încheiat pentru noi cu un excedent de 100.000 ron, iar numărul persoanelor care au urmat cursuri de prim ajutor a crescut cu 130”, au transmis reprezentanții Crucii Roșii Sibiu într-un comunicat de presă.

A urmat apoi prezentarea celor care si-au depus canditaturile pentru funcțiile de Președinte, Vicepreședinți, Cenzor si Lider de Tineret.

„În urma votului, comisia de scrutin a numărat voturile și cu majortate au fost aleși oameni buni și dragi care ne sunt alături de mulți ani în activitatea noastră umanitară.”

Au fost aleși următorii:

- Mihai Balaban, Președinte (CEO UNIMAT)

- Andreea Dumitrașcu, Vicepreședinte (Președinte ASSOC Sud - Centru)

- Georgeta Cozma, Vicepreședinte ( Președinta Consiliului Persoanelor Vârstnice al Județului Sibiu)

- Alin Voina, Vicepreședinte (reprezentant UNIMAT)

- Raluca Budușan, Vicepreședinte, (Redactor, Turnul Sfatului)

- Raluca Banea, Vicepreședinte, (Reprezentant Therme România)

 - Alexandru Chituță, Vicepreședinte (Directorul Muzeului Național Samuel von Brukenthal)

- Cosmin Geamănu, Vicepreședinte (Reprezentant Moara Cibin SA) ” Sunt onorat să fac parte din această instituție a Binelui, care este Crucea Roșie. Am convingerea că împreună vom face lucruri deosebite!”

- Luminița Aposu, Cenzor, (Director Economic Gei Strategies SRL)

- Elena Dancașiu, Cenzor, (Asistent Social)

„Pot spune cu onoare și cu mândrie în același timp că Societatea Națională de Cruce Roșie Română filiala Sibiu este a doua mea familie unde în tot acest timp de 11 ani de voluntariat , am crescut si m-am dezvoltat și acuma am posibilitatea să ofer, la randul meu, aceeași grijă și același profesionalism pe care le-am primit de când am pășit pentru prima dată la Crucea Roșie Sibiu”, a declarat Cristian Fodor, Lider de tineret (Asistent medical).

Raluca Morar, directorul Crucii Roșii, a felicitat-o pe Georgeta Cozma, realeasă în funcția de Vicepreședinte și care luna aceasta împlinește 70 de ani de când activează ca voluntară a Crucii Roșii.  

„Deși este cel mai solemn moment al Crucii Roșii, a fost o atmosferă extrem de plăcută și a fost mare bucurie să ne revedem cu membrii filialei noastre, cu colaboratori, parteneri, donatori care ne susțin activitatea umanitară. Cel mai mult, m-a impresionat doamna Georgeta Cozma, realeasă în funcția de Vicepreședinte și care luna aceasta împlinește 70 de ani de când activează ca voluntară a Crucii Roșii. Este un model de umanitate și dăruire pentru noi toți.

Seara s-a încheiat într-un mod extrem de plăcut datorită bufetului oferit Buonavista Catering and Banqueting cărore le mulțiumim mult pe această cale”, a declarat Raluca Morar, directorul Crucii Roșii Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

In post ungeti capul tau...

Acum 1 an

Daca cauti in Scanteia, gasesti vreo cateve personaje din poza sau pe parintii lor garantat. Reclama, sufletul carierei. Politice. As face un pariu : cati din cei din poza vor candida in 2024?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus