Duminică,
28.04.2024
Cer Senin
Acum
17°C

Hoți specializați în furtul de cosmetice din supermarketuri, reținuți de polițiștii sibieni

Hoți specializați în furtul de cosmetice din supermarketuri, reținuți de polițiștii sibieni

Două femei și un bărbat, principalii suspecți într-o serie de furturi din supermarketuri din Sibiu, au fost arestați de polițiștii sibieni.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Sibiu au reținut trei sibieni, două femei în vârstă de 17 și 35 de ani și un bărbat în vârstă de 20 de ani, cercetați penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt în formă continuată - 5 acte materiale.

”Cei trei sunt bănuiți că, în perioada 03 – 05 octombrie, ar fi sustras produse cosmetice din mai multe magazine din municipiul Sibiu, creând un prejudiciu de aproximativ 3.500 de lei”, informează IPJ Sibiu.

Se pare că cei trei intrau în supermaketuri și la raionul de cosmetice ascundeau produsele cu care plecau.

În baza probatoriului administrat în cauză, polițiștii sibieni au luat măsura reținerii celor trei bănuiți pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate la nivelul Poliției Municipiului Sibiu, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1116

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

2 comentarii

Emil

Acum 4 luni

Hoți cu girofaruri...
Raspunde

Enciu

Acum 3 luni

Ce mai prejudiciu! Pupezele, întreținutele politicienilor lasă sun ma asta pentru o ședință la coafor!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus