Sâmbătă,
13.04.2024
Partial Noros
Acum
15°C

A fost anunțată a doua consultare publică pe tema noului PUG: sunt invitați reprezentanții din industrie, comerț și imobiliare

A fost anunțată a doua consultare publică pe tema noului PUG: sunt invitați reprezentanții din industrie, comerț și imobiliare

Reprezentanții din domeniile industrie, comerț și imobiliare sunt invitați la a doua consultare publică a Planului Urbanistic General (PUG) al municipiului Sibiu. Evenimentul va avea loc peste două săptămâni viitoare.

Documentul parcurge etapa consultărilor publice, aceasta desfășurându-se în perioada 4 martie – 17 aprilie. 

Prima întâlnire publică a avut loc cu participarea arhitecților și urbaniștilor, în cadrul căreia au fost prezentate în premieră Memoriul general, Regulamentul Local de Urbanism, recum și diverse planșe grafice.

Cea de-a doua consultare publică va avea loc în data de 19 martie, de la ora 18.00 la Stadionul Municipal. La aceasta sunt invitați să participe reprezentanți din industrie, comerț și imobiliare, cei interesați fiind rugați să completeze un formular de înscriere

Reprezentanții Primăriei amintesc că pe tot parcursul perioadei de consultare, toți cei interesați își pot exprima opinia în format electronic, completând un chestionar online.

Documentația PUG-ului propus este publicată pe site-ul primăriei.

De asemenea, expoziția cu planșele aferente PUG-ului, organizată în sala expozițională a Primăriei Sibiu, poate fi vizitată de luni până vineri, între orele  9.00 -17.00, iar sâmbăta și duminica între orele 09.00-13.00. Tot aici este deschis și un ghișeu de informare pentru cei interesați, unde specialiști din partea elaboratorului vor oferi informații și lămuriri. Programul acestui ghișeu este marțea între orele 12.00 și 14.00 și joia, între orele 17.00 și 19.00, pe tot parcursul perioadei de consultare publică.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Ion Surdu

de Ion Surdu

Redactor

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus