Duminică,
28.04.2024
Cer Senin
Acum
10°C

Un urs a fost lovit și ucis de o mașină lângă Arpașu de Jos. S-a transmis mesaj RO-Alert

Un urs a fost lovit și ucis de o mașină lângă Arpașu de Jos. S-a transmis mesaj RO-Alert

Polițiștii sibieni transmit că pe DN 1, km. 265, în afara localității Arpașu de Jos, un autoturism condus spre Brașov a lovit un urs aflat pe carosabil. Ursul a fost ucis de impactul cu mașina. Accidentul s-a produs în jurul orei 22.20. Șoferul mașinii nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

„Evenimentul s-a soldat cu decesul animalului și avarierea autoturismului. Animalul se află în afara părții carosabile. 
La fata locului sunt prezenți polițiști pentru fluidizarea traficului, jandarmi și reprezentanți ai fondului forestier”, spune Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu. 

La fața locului a ajuns și un echipaj SMURD.

„În această seară în jurul orei 22:20, pe numărul unic de urgență 112 a fost sesizat un accident rutier în care un autoturism a lovit un animal sălbatic (urs) pe raza localității Arpașu de Jos. La fața locului s-a deplasat un echipaj SMURD pentru a asigura măsurile din competențele ISU Sibiu. De asemenea a fost transmis mesaj RO-Alert pentru locuitorii de pe raza localității cu privire la prezența animalului în localitate”, spune și Slt. Andreea Ștefan, purtător de cuvânt ISU Sibiu. 

Foto informativă: Arhiva TS

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus