Joi,
28.08.2025
Cer Senin
Acum
25°C

Actualizare. „Mai urmează să vină oamenii cu bradul de acasă”. Reacții din HoReCa Sibiu, după ce organizatorii târgului de Crăciun aduc grătare ecologice și încurajează oamenii să vină cu mâncare de acasă  

Actualizare. „Mai urmează să vină oamenii cu bradul de acasă”. Reacții din HoReCa Sibiu, după ce organizatorii târgului de Crăciun aduc grătare ecologice și încurajează oamenii să vină cu mâncare de acasă  
Foto: Arhiva Turnul Sfatului

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dacă ți-a plăcut, distribuie articolul și prietenilor tăi

Comentarii

10 comentarii

D.M.

Acum 6 ore

ce sa zica si cei din horeca ? Nu le convine concurenta. Nu mai bine vand ei un burger cu 50 de lei, sau o apa minerala cu un adaos nesimtit de 400%?
Raspunde

Client

Acum 5 ore

Nu-i prost ala care cere ...
Raspunde

Mesterul dupe net

Acum 5 ore

Nu credeam sa spun asta,dar bravo primaria Sibiu! Eu stiu ca sunt chirii foarte mari la spatiile din centrul Sibiului,dar as vrea sa imi explice cineva de ce a ajuns o apa la "3 sferturi intre 18 si 25 de lei" o portie de cartofi prajiti 20 de lei si un desert 35 de lei, un fresh din 2 portocale 25 de lei... Stiu,sunt mii de taxe,impozite dar profitul declarat,atentie,declarat de multe restaurante e intre 15-25%. Asa ca masura e buna,ca sa incurajeze Horeca sa isi mai ajusteze preturile,nu doar profitul :) bravo! Si da,desi am fost in 30-40 restaurante din zona centrala,cand ma intreaba prietenii unde se mananca cel mai bine in Sibiu,ii trimit tot timpul in acelasi loc. Si nu in centru. Din pacate raportul calitate,cantitate,pret la multe restaurante din zona centrala este sustinut doar de pozitia restaurantului in Piata Mare,Mica,Huet sau pe Balcescu.
Raspunde

@Mesterul...

Acum 1 oră

Asa e. O limonada 20 de lei sau chiar 25. Mancarea e sub orice critica, singurul desert sunt pappanasii... niciun resturant din centru nu e de Doamne ajuta! Am mancat pui in stil asiatic intr-un restaurant din Piata Mare si a fost ca vai de el. legumele taiate ca cu barda, aproape crude, pieptul de pui neprajit. Bani dati de pomana!
Raspunde

Morcoveata

Acum 4 ore

In locul "patronului" de la Old Lisbon m-as abtine. Restsurantul dumisale numai mancare portugheza nu serveste, preparate de la Metro la suprapret. De ce sa dai 56 lei pe o farfurie de paste cu somon cand iti poti lua ceva de la supermarket cu 10 lei si sa il incalzesti la microundele din Piata Mare. Foarte bine le fac celor din Horeca, sunt niste paraziti avizi dupa bani, niste lipitori care ne iau banii munciti cu atata truda!
Raspunde

Rob

Acum 3 ore

Dacă tot vindeți la prețuri de Los Angeles măcar nu mai vindeți lături pe post de mâncare. Și e corect ce zice, nu se face nicăieri în țară așa ceva, dar nicăieri în țară nu am mâncat mai prost ca în Sibiu.
Raspunde

@Rob

Acum 1 oră

Si prost, si scump! Mafioti!
Raspunde

Alex

Acum 1 oră

Numai sibianul crede ca daca iei o apa cu 3 lei si o dai cu 10 ai facut 7 lei profit. Pai baaaaa.....10 lei minus 11% TVA, minus 3 lei ( costul apei ) , minus cheltuieli fixe ( angajati, impozite, chirii, recuperarea investitiei, care insumate ajung undeva la 5-7 lei cost fix/ produs ).cat e?....daca ai 10% profit in Horeca esti rege. Lasa, sa se inchida toate ca si-asa voi stati in casa dupa ce ati bagat o shaorma de la turci si comentati ca la voi in oras nu aveti unde sa iesiti.
Raspunde

@Alex

Acum 1 oră

Iei o apa cu 2 lei, pui o lamaie si 2-3 linguri de zahar si o dai cu 20 sau 25 de lei pe post de limonada...
Raspunde

Sib

Acum 1 oră

Reactia detinatorilor de restaurante in centru e o ilustrare perfecta a felului in care majoritatea acestora intelege industria ospitalitatii. Ca proprietar al unei afaceri ar cam trebui sa stii cui te adresezi si ce categorie de clienti vizezi. Cu sau fara zona de picnic, cei care o vor frecventa oricum nu mancau burgeri la 20+ euro sau mai stiu eu ce alte preparate cu preturi astronomice in restaurantele din centru. Unii pentru ca nu au posibilitatea, altii pentru ca stiu ca mancarea de calitate nu e niciodata in centru, acolo sunt capcanele pentru turisti (tourist traps). Deci domnii horecari oricum nu pierd nimic, cu sau fara zona de picnic. Mai bine ar renunta la mancarea semipreparata si ar GATI pentru oaspeti, ca de-aia e restaurant.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus