Duminică,
05.05.2024
Partial Noros
Acum
22°C

Zara angajeaza 25 de sibieni. Part-time

Pentru noul magazin Zara din Sibiu, ce se va deschide în acest an s-au scos la concurs 3 posturi de director de magazin şi asistent manager (full-time) şi alte 25 de posturi de asistent de vânzări şi casier (part-time). Anunțurile de angajare au fost postate pe site-ul e-jobs. Cei care doresc să aplice pentru posturile de director de magazin şi asistent manager trebuie să aibă minim un an de experienţă ca manager în domeniul modei, în retail sau în orice alt domeniu şi să vorbească bine engleza, anunță zf.ro. În ceea ce priveşte cele 25 de posturi de asistent de vânzări şi casier nu există cerinţe specifice precum cele enumerate în cazul posturilor de director de magazin şi asistent manager. Printre responsabilităţile enumerate însă se numără: primirea mărfii, împachetarea produselor, aşezarea pe rafturi şi realizarea inventarului. Lucrările de amenajare a noului magazin au început în vara anului trecut. Valoarea investiției este de 3,97 de milioane de lei, iar deschiderea magazinului este preconizată în luna martie a anului viitor. Potrivit autorizației de construcție, suprafața magazinului va fi de aproape 1.900 de mp. Brandul spaniol zara a intrat în România abia în noiembrie 2004, cu un magazin în franciză amplasat în București, după ce cu intrarea grupului Inditex a fost făcută prin magazinele Pull&Bear, tot în Capitală deschise. Acum, Grupul Inditex (cel mai mare producător de haine din Europa) a ajuns să dețină peste 5.000 de magazine, în 78 de țări. În România, cifra de afaceri a grupului a ajuns la aproape 100 de milioane de euro, anul trecut. În lume, în prezent, există 1.723 de magazine zara, care au generat anul trecut un rulaj de peste opt miliarde euro. Primul magazin zara a fost deschis în 1975, în A Coruña, oraș aflat în nord-vestul Spaniei.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 388

Comentarii

5 comentarii

Mihai

Acum 12 ani

Martie anul viitor?
Raspunde

bilu

Acum 12 ani

boala grea copy-paste
Raspunde

ion de la raion

Acum 12 ani

Si restul magazinelor din grup? Oare vin si pe la sibiu?
Raspunde

Monyk

Acum 12 ani

Martie 2012 sau 2013? :O:O
Raspunde

MIO

Acum 11 ani

Mar interesa pt angajare daca mai este valabil si unde pun cv-ul.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus