Vineri,
03.05.2024
Cer Senin
Acum
18°C

Huja pleaca din PDL. In Cisnadie nu exista USL

Viceprimarul orașului Cisnădie, Gheorghe Huja, este candidatul PNL pentru funcția de primar al orașului Cisnădie la alegerile locale, pentru funcția de primar. Știrea prezentată vineri pe pagina de internet a ziarului Turnul Sfatului a adus mai multă neliniște în PSD, decât în PDL. Deputatul democrat-liberal, Cornel Știrbeț a declarat că știa de mutare de vreo două zile. Pentru social-democratul Ioan Cindrea, mișcarea a fost o noutate. ”Este problema lor pe cine au luat din Cisnădie, noi avem deja stabilit un candidat și este vorba de Cornel Vintilă. El este președintele organizației PSD Cisnădie, eu nu știu cine este Gheorghe Huja. E plină lumea de trădători și fugari. Pentru Cisnădie putem avea o listă comună sau putem merge fiecare cu liste separate, candidați separați pentru primărie. Doar la nivelul municipiului și la Consiliul Județean se merge pe liste comune, în restul localităților se poate orice”, a declarat liderul PSD Sibiu, Ioan Cindrea. În concluzie, la Cisnădie PNL și PSD vor merge separat, fiecare cu candidații săi.
Nici actualul primar, Johann Krech nu este foarte sigur de candidatură. El vrea, însă mai trebuie să treacă de ”avizul” FDGR, așa după cum a anunțat liderul FDGR, Klaus Johannis.
Democrat-liberalii nu reclamă nici ei pierderea de la Cisnădie. Deși Huja a plecat cu toți consilierii locali, democrat-liberalii nu dau semne de mare supărare. Cel puțin oficial. ”Nu s-a depus niciun document în acest sens, nu există o demisie oficială, nici a domnului Huja, nici a vreunui consilier local. De două zile se vorbește de această posibilă plecare. Nu știu dacă noi am fi mers cu o variantă de candidatură pentru primărie a domnului Huja, nu aveam stabilit, probabil că și asta a fost un factor care l-a determinat să plece. Este hotărârea lui, sunt problemele lui, în ceea ce ne privește, această plecare nu ne afectează”, a declarat deputatul PDL, Cornel Știrbeț.  
Liderul PNL Sibiu, Mircea Cazan susține că prin această mutare, liberalii au ales și candidatul pentru funcțaid e primar al orașului. ”Plecarea domnului Huja este unul din punctele care demonstrează ce au făcut Udrea și Boc în fruntea PDL. Nu au făcut nimic. PDL Sibiu a avut ministru și au lăsat un orșa precum Cisnădie fără spital, acesta este unul din motivele care i-a determinat pe cei din organizația PDL Cisnădie să plece”, a declarat președintele PNL Sibiu, Mircea Cazan.
În ce-l privește pe Gheorghe Huja, nu a găsit alte explicații decât speranța în mai bine. ”Așa am gândit eu că este bine să fac. Am vorbit cu domnul Cazan, și așa am considerat că este mai bine pentru oraș”, a declarat în exclusivitate pentru Turnul Sfatului, Gheorghe Huja.
Huja nu va demisiona din partid decât peste două luni, pentru că altfel și-ar pierde postul de viceprimar sau consilier local, conform legii administrației publice locale. El va putea rămâne în funcție numai dacă va fi dat afară din partid de către democrat-liberali.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

28 comentarii

me

Acum 12 ani

Asa patesc toti tradatorii! Nimeni nu ii vrea....
Raspunde

Ghita

Acum 12 ani

-Felicitari celor de la PNL pentru ca au reusit sa-si mareasca spectaculos numarul exponatelor din propria gradina zoologica(politica).O sa aibe surprize la Cisnadie in iunie.
Raspunde

ups

Acum 12 ani

huja ia decizii cum bate vantu sa nu cumva sa aibe vreo surpriza din partea usl-ului si sa nu mai candideze deloc ca nu m-as mira
Raspunde

sile

Acum 12 ani

ai facuto de oaie mai nea huja cum ai reusit sa dai un loc caldut si sa te duci carici poganici sa vezi ce o sa-ti dea cred ca cand o sa fie el presedinte o sa fi si tu primar
Raspunde

cisnadian

Acum 12 ani

PD-L nu a facut nimic pentru Cisnadie. Bine ca s-a desteptat Huja in ultimul moment, bravo lui !
Raspunde

cisnadian

Acum 12 ani

PD-L este o corabie care se scufunda si toti care mai raman se vor ineca. Este clar ca USL va castiga alegerile iar PD-L va disparea de pe scena politica
Raspunde

mela

Acum 12 ani

mie imi este clar ca acest huja nu va mai candida si va ramane cu buza umflata
Raspunde

ion

Acum 12 ani

lumea s-a saturat de PDL si politicile lor falimentare. USL va castiga alegerile
Raspunde

Vasi

Acum 12 ani

@4......aici ai dreptate,TU sa stai in locul tau caldut,postand mizerii,sa nu te puna dracu sa pleci din el ca devii ce-ai fost.....UN NIMENI........in alta ordine de idei,s-or mai fi saturat unii de PDL chiar pedelisti fiind.......
Raspunde

lola

Acum 12 ani

PSD nu exista la Cisnadie(conform Huja),PNL cu Huja in frunte nu va castiga ca nu si-a facut treaba, ce mai ramane?si uite asa PDL mai castiga un oras din cauza greselilor pe care le face PNL sau PSD...poi cum sa nu fie la guvernate daca usl face gafe dupa gafe
Raspunde

marius

Acum 12 ani

Sper ca pdl sa dispara din politica, iar Cisnadia printr-o conducere PNL-ista sa creasca frumos ca oras
Raspunde

popey marinarul

Acum 12 ani

Si uite asa a plecat d-l HUJA de la PDL – “ca e mai bine pentru oras” si nu pentru el si pentru buzunarul sau … țțțț... cum e plina romania asta de samariteni neinteresati de binele propriu .. da de sobolanii care pleaca la prima galeata de apa din corabie nu ati auzti d-nul Huja??!?! Dar stiti care e necazul?!?! Ca dati corabia pe o barcuta cu doua carme, una trage hais si una cea … si matelotul cu***le in doua luntrii (sau in luntrea cu doua carme in cazul USL) ajunge cu apa in galosi …. Asa o sa sfasiti si d-voastra cu trupusorul in valuri si cu rechinii PSD pe langa …. Si colacul care vi-l va arunca PNL-ul la urma va fi unul de saracusta facut la brutaria FDRG …. HA, HA, HA ….
Raspunde

@11

Acum 12 ani

mariusica ... si marmota invelea in staniol ciocolata .... :)))))
Raspunde

un oarecare

Acum 12 ani

a-s dori sa-l intreb pe d-l huja cu ce e mai liberal in pnl decat in pdl . e greu de trait demn in lumea asta.
Raspunde

cisnadian

Acum 12 ani

HUJA sa nascu fara demnitate ......
Raspunde

Non

Acum 12 ani

Si Cindrea si-a pierdut demnitatea cand nu a rezistat tentatiei la vederea plicului ce il scotea Huja din buzunar !
Raspunde

Non

Acum 12 ani

Si Cindrea si-a pierdut demnitatea cand nu a rezistat tentatiei la vederea plicului ce il scotea Huja din buzunar !
Raspunde

Non

Acum 12 ani

Cindreaaaa , dispari din politica , ia-l si pe Huja cu tine .
Raspunde

@Non

Acum 12 ani

Cindrea de mult nu mai are demnitate. Si nu ma refer la cazul Huja. Acu urmareste doar interesul lui personal, ca de altfel toata clica aia de la organizatia judeteana PSD.
Raspunde

OARECARE

Acum 12 ani

SI DACA CASTIGA ALEGERILE LEPSA VASILE DE LA PP-DD CE ZICETI
Raspunde

@20

Acum 12 ani

Bravo lui
Raspunde

anonima

Acum 11 ani

mai fratilor , ganditi-va bine pe cine votati primar in 10 IUNIE pt ca este un singur tur de scrutin , luati aminte ca Huja e manjit pana in gat , Vintila nu prea si nici nu a fost vreodata!!!! lupta cinstit si corect ... luati aminte si votati dar votati bine cu mintea daca vreti sa va fie bine pe viitor...Vintila nu-si va face case si vile ..va pup cu drag !!
Raspunde

@anonima

Acum 11 ani

io votez pe pu\\a mea. te bagi?
Raspunde

marin

Acum 11 ani

BA NAROZILOR VOI DE CE NU SCHIMBA-TI RELIGIA DE PE O ZI PE ALTA..??? AZI ORTODOX ,MIINE CATOLICI ,POIMIINE MUSULMAN ,SI A PATRA ZI EVREI ???ASA SE SCHIMBA CAMASA IN ORAS ???SAU CIORAPII ,,,, CAMELEONILOR ,,,,===---;;;\'\'\'..,,\\\\\\0-)))_&*%^^%#!~@#$^*()_++?:>\" la fel cu crerdinta ,mintea si religia voastra .....
Raspunde

nevermind

Acum 11 ani

sunt curioasa cati dintre voi care ati postat aici locuiti cu adevarat in cisnadie si daca locuiti cum puteti vorbi de dl. Huja fara pic de respect... oricare dintre voi ar abandona o barca pe cale de a se scufunda, nu mai aratati cu degetul, Huja face intr-adevar ce e bine pt oras
Raspunde

Darjan Augustin

Acum 11 ani

Pe mine nu ma intereseaza culoarea politica. Eu cred ca alegatorii din Cisnadie trebuie sa vada ce au facut cei dinaintea lui Huja pentru Cisnadie. Imi amintesc ca orasul arata groaznic pana la venirea lui Huja. Cei de dinainte si-au facut interesele lor si au lasat orasul in ruina. Ca cisnadian de origine, pot sa va spun ca acum imi face o deosebita placere sa vin in Cisnadie. Cisnadieni judecati bine inainte de vot ca sa nu va para rau mai tarziu. Va salut pe toti cu multa simpatie. Augustin Darjan (Gusti)
Raspunde

un cisnadiorean

Acum 11 ani

Huja este un mare hoti ! A furat destul inpreuna cu Krech. Krech are o vila in Delta si Huja in Rau sadului de 1,5 milioane de Euro. Bugetul local a Cisnadiei si cisnadioarei este de peste 8 milioane de Euro pe ani. Daca socotim tot ce a facut Huja si Krech in cisnadie nu ajungem la 1 milion de euro. De cisnadioara numai vb ca nu a facut nimic. Asa ca ajunge nul mai vrem pe hotu Huja sau Krech. Krech era doar sasu pus acolo omul de incredere. Au primit 1,5 milioane de euro de la UE sa faca canalizarea in cisnadioara, si ticalosi astea au trimis bani inapoi .Normal ca bani erau controlati si nu puteau sa bage mana in ei. Si de 20 ani promit ca fac canalizare in cisnadioara si nu au facut nimica. hai sictir cu voi .
Raspunde

un sibian

Acum 11 ani

PSD sau USL aceleasi mafioti .........si PDL la fel.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus