Marţi,
14.05.2024
Partial Noros
Acum
15°C

Spuneti, ma, ca e inchisa strada!

Textul acesta este pentru sutele de şoferi, din Sibiu şi de prin toată ţara, care numai în ultima săptămâna au înjurat de mama focului muncitorii care lucrează la reabilitarea străzii Moldoveanu. Să vedeţi ce au făcut băieţii. Lucrează la stradă de mai bine de o lună şi jumătate şi abia la începutul săptămânii trecute s-au gândit că ar fi bine să închidă strada complet. Au lăsat doar acces pentru locatari şi au baricadat, la propriu, capătul dinspre Bulevardul Vasile Milea. Dar nu s-au gândit să atenţioneze şoferii, prin ceva semne de circulaţie la capătul dinspre strada Ştefan cel Mare, că strada pe care intră este de fapt închisă. Rezultatul? Simplu! După aproape un kilometru de mers printre utilaje şi gropi sute de şoferi descoperă că n-au ajuns nicăieri. După-masa mai ales, când traficul în Sibiu este mai intens, pe Moldoveanu se face coloană de maşini care stau la coadă să întoarcă şi să facă cale întoarsă pentru că n-au ajuns nicăieri. Păi să nu înjure? Dacă ai tupeul să-i întrebi pe muncitorii care se nimeresc pe acolo de ce au închis strada doar la un capăt răspunsul lor e simplu: ce treabă am eu, eu sunt de la Apă-Canal! Deci lucrează la stradă dar la înlocuirea reţelelor de apă şi canalizare, n-are nicio treabă cu semnele de circulaţie. Dar semnele tot ei le pun după cum se mişcă cu utilajele şi cum avansează lucrarea. Şi nu mai zicem nimic de faptul că la capătul dinspre Ştefan cel Mare semaforul încă funcţionează. Cum ar veni, stai la semafor, la coadă, ca să intri pe o stradă pe care afli abia apoi, tot în coloană, că este închisă. Distracţie! Ar mai trebui menţionat că muncitorii care lucrează pe strada Moldoveanu sunt aceiaşi care au început lucrarea făcând curat la locul de muncă prin înlăturarea stâlpilor de pe o parte a străzii. Stâlpii nu era puşi doar de frumuseţe ci susţineau cablurile de telefonie, internet şi televiziune ale companiei RDS RCS. Care s-a trezit cu o groază de plângeri într-o singură zi pentru că au demontat unii stâlpii. Fiecare de capul lui!

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 303

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus