Duminică,
05.05.2024
Parțial Noros
Acum
13°C

Spectacol de opera cu Angela Gheorghiu la Centrul Cultural Habitus

Seria proiecţiilor HD de la Centrul Cultural Habitus din Sibiu continuă la începutul lunii februarie cu un spectacol de excepţie pus în scenă de Royal Opera House din Londra- “Adriana Lecouvreur” de Francesco Cilea.

Opera “Adriana Lecouvreur” aduce laolaltă nume celebre ale scenei lirice internaţionale unite sub bagheta lui Mark Elder, într-o nouă producţie semnată David McVicar. Toţi cei care îl iubesc pe Puccini, vor aprecia această operă semnată Francesco Cilea, un contemporan, prieten italian la fel de bogat în melodicitate şi romantism ca şi Giacomo Puccini.

Rolul principal al operei a fost întotdeauna asociat cu staruri ale operei, iar această producţie îi are în distribuţie pe Angela Gheorghiu în rolul Adrianei Lecouvreur, alături de Jonas Kaufmann în rolul lui Maurizio.

Opera "Adriana Lecouvreur", de Francesco Cilea, a fost montată la Royal Opera House Covent Garden din Londra, pentru prima dată în istoria instituţiei, special pentru soprana română Angela Gheorghiu şi datorită acesteia, informează managementul artistei.

Opera a fost înregistrată la cunoscutul teatru liric londonez Royal Opera House (Covent Garden), costul producţiei ridicându-se la aproximativ un milion de lire sterline.

În spectacolul "Adriana Lecouvreur", alături de Angela Gheorghiu, au mai evoluat celebrul tenor Jonas Kauffman, dar şi binecunoscuta mezzo-soprană rusă Olga Borodina.

Spectacolul va avea loc vineri, 3 februarie, de la ora 17:00, la a Centrul Cultural Habitus din Sibiu. Preţul biletului este de 38 de lei.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus