Marţi,
14.05.2024
Cer Senin
Acum
13°C

ACTUALIZARE: Un copac cazut in urma furtunii a strivit o masina. Doua persoane incarcerate /Video

ACTUALIZARE, ora 21:40 - Un bărbat şi fiul său au fost transportaţi de o ambulanţă la spital, după ce peste maşina în care se aflau a căzut un copac de pe marginea drumului. Accidentul s-a produs pe Calea Șurii Mici, în afara Sibiului, aproape de intersecția cu drumul care duce spre Ocna Sibiului.

Bărbatul de 42 de ani şi fiul său de 15 ani, care locuiesc în Șura Mică, se îndreptau spre casă, când i-a surprins furtuna. Un copac de pe marginea șoselei a fost pur și simplu smuls de rafalele de vânt și s-a prăbușit peste mașina în care se aflau cei doi.

Trunchiul a căzut pe capotă și în partea dreaptă a autoturismului, acolo unde se afla băiatul de 15 ani. Tatăl său a sunat imediat la 112.

Potrivit rudelor celor doi, care au venit imediat să-i ajute, cei doi se aflau în stare de șoc și nu se puteau mișca. Un echipaj de descarcerare i-a scos din mașină și i-a transferat într-o ambuanță.

Echipajele de intervenție au tăiat copacul cu drujba, ca să poată scoate mașina de dedesubt.

Din cauza incidentului, circulația a fost întreruptă aproape o oră. “Un echipaj de poliție a sosit la fața locului și a restricționat circulația, până la degajarea drumului județean. Traficul a fost interupt total timp de o jumătate de oră, după care a fost direcționat pe o singură bandă de mers, alternativ”, explică David Costin, de la Poliția Rutieră Sibiu.

Băiatul de 15 ani a rămas în investigații la Spitalul de Pediatrie, iar tatăl său a fost transportat la Spitalul Clinic Județean. “Pacientul este conștient și stabil. Starea sa nu este gravă. Va rămâne pentru investigații amănunțite”, a precizat purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Județean, Decebal Todăriță.

Furtuna a creat și alte probleme în Sibiu. Mai mulți copaci au fost rupți de vânt, iar crengile au căzut pe carosabil. Cartierul Ștrand a rămas fără curent electric, după ce un plop a căzut pe strada Cârlova, pe firele de înaltă tensiune și le-a doborât. Câteva străzi din cartier au fost inundate, iar apa a intrat și în pivnițele mai multor sibieni.


Ştirea iniţială:

În urma furtunii violente din această seară au căzut trei arbori, unul dintre ei lăsând jumătate din municipiul Sibiu în întuneric, iar un altul s-a prăbușit peste o mașină aflată pe drumul spre Ocna Sibiului, în apropierea intersecției cu satul Rusciori. Cei doi ocupanți ai mașinii au rămas blocați în autoturism. Un alt copac a căzut în centrul orașului, în apropierea Hotelului Ramada.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

3 comentarii

a

Acum 9 ani

In Terezian este o mare problema cu copacii ,sunt f batrani si nimeni nu se ocupa de ei
Raspunde

b

Acum 9 ani

Am vazut alaltaieri la Calnic jud. Alba un fag plantat la 1703! Era mare, era superb... Si crestea langa o pensiune, foarte aproape de casa... Copacii trebuie studiati fiecare in parte. Simpla eticheta de \"batran\" nu inseamna ca trebuie folosita imediat drujba! In Terezian poate ca este un (sau doi, sau trei...) copac(i) care merita atentie, poate e nevoie de toaletare... Dar \"mare problema cu copacii\" nu este! Asa.... hai sa taiem toti copacii \"batrani\" si apoi sa ne plangem de faptul ca altii au, iar noi nu....
Raspunde

the joker

Acum 9 ani

punem si noi bani sa-i reparam sau schimbam masina amaratilor astia? cred ca oricine isi permite sa dea macar 50 lei si renunta la 2 shaorme si 3 beri. deci zic ca nu e mare efortul. poate ne ajuta redactia, sa il contacteze victima sa isi deschida un cont la banca. hai ca la comentarii nu va intrece nimeni, nu va dati la fund acuma la nevoie.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus