Marţi,
14.05.2024
Partial Noros
Acum
15°C

Gimnastul sibian, Andrei Muntean, s-a calificat in finala la paralele – la Campionatul European din Franta

Gimnastul sibian, Andrei Muntean, a evoluat în această seară, la Campionatul European de seniori de la Montpellier, pentru calificarea în finala pe aparate. Sportivul a reuşit să se califice în finala de la paralele, alături de colegul său Marius Berbecar, tot la acelaşi aparat, fiind singurii români din cei şase componenţi ai lotului naţional deplasat în Franţa care au izbutit performanţa de a accede în finala pe aparate.  

După ce a ratat calificările la sol, inele şi sărituri, Andrei s-a concentrat mai bine la ultimul aparat şi a prins finala la paralele, obţinând nota 15,300 (dificultate 6.6), în timp ce Marius Berbecar a fost notat cu  15,566 (dificultate 6.7). Sibianul a intrat în finală de pe poziţia a şasea şi Marius Berbecar de pe locul secund.

La sol, Andrei Muntean a obţinut nota 14,266 (dificultate 6.3) , la inele – 15,100 (dificultate 6.7) şi la sărituri – a reuşit o medie de 14,416, cu o prima săritură de 14,400 (dificultate 6.0) şi a doua 14,433 (dificultate 5.2), rezultate insuficiente pentru a emite pretenţii la accederea în finală.

În 2014, la Campionatele Europene de la Sofia, Berbecar şi Muntean s-au clasat pe locurile 4, respectiv 6, tot în finală la paralele.

Finala la paralele, în care va evolua gimnastul sibian, va avea loc duminică, şi va fi transmisă în direct de TVR1, începând cu ora 15:30.

Foto

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Adrian Stoinea

de Adrian Stoinea

Sport
Telefon:
0764 614 986

Comentarii

1 comentarii

Adrian

Acum 9 ani

De atitudinea pe care o ai faţă de viaţă depinde atitudinea pe care viaţa o va avea faţă de tine. Asta scrie celebrul Colin Turner în cartea ”Născut pentru succes”.***part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, *** la ***:adi_uifelean***
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus