Duminică,
05.05.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Și-a dat seama că i-a fost spartă locuința după ce poliţiştii i-au returnat bunurile

Și-a dat seama că i-a fost spartă locuința după ce poliţiştii i-au returnat bunurile

Marți, în jurul orei 14:00, poliţiştii din cadrul Compartimentului Poliţie de Proximitate, au identificat în municipiul Sibiu, pe strada Dorobanţilor, un sibian în vârstă de 52 de ani, care avea un comportament suspect.

În urma legitimării şi controlului corporal s-a constatat că bărbatul avea asupra sa un portmoneu de damă conţinând bani şi documente.

”Investigaţiile au relevat faptul că portmoneul fusese sustras cu puţin timp în urmă dintr-o locuinţă de pe strada Spătar Preda Buzescu, proprietara sesizând acest aspect doar după ce poliţiştii au contactat-o pentru a-i returna bunurile. Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt şi violare de domiciliu, urmând a se stabili întreaga activitate infracţională a persoanei în cauză astfel încât să fie aplicate măsurile legale care se impun”, spun reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.

 

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus