Marţi,
14.05.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Raluca Turcan a primit Crucea Șaguniană

Raluca Turcan a primit Crucea Șaguniană

ÎPS Laurențiu Streza i-a înmânat luni copreședintelui PNL Sibiu, Raluca Turcan, medalia ”Crucea Șaguniană”, cea mai mare distincție a Mitropoliei Ardealului pentru mireni. ”Am trăit un moment de emoție profundă, astăzi, la Sibiu, în momentul primirii, din partea Înalt Prea Sfinției Sale, Laurențiu Streza, Mitropolitul Ardealului, a Crucii Șaguniene. Destinul Sfântului Ierarh Andrei Șaguna a fost legat de ridicarea prin educație și cultură a națiunii române.  Îmi doresc ca devotamentul său față de cauza educației naționale să fie un model pentru toți oamenii politici din România”, a scris deputatul liberal pe pagina sa de Facebook.

Printre personalitățile care au primit această distincție se numără Andrei Pleșu, Emil Hurezeanu, Dorel Vișan, oameni politici precum Nicolae Neagu și Astrid Fodor, dar și personaje controversate precum Gigi Becali, Ilie Carabulea și Daniel Maricuța.

Foto Facebook

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

6 comentarii

mihai

Acum 8 ani

Deci popa asta a cam luat-o pe ulei! Cred ca a pierdut total contactul cu realitatea...
Raspunde

net

Acum 8 ani

Cosa nostra siciliana e nimic pe langa astia.
Raspunde

alzara

Acum 8 ani

IPS - ul șagunează preferențial pușcăriabili ? Ce face cu palatul din bd Victoriei ?
Raspunde

Sfintul

Acum 8 ani

In Irak,trupetii speciali americani vizau cu laser tintele atacate aerian.Daca ne luam dupa ultimii sagunieni,popa vizeaza pentru DNA.Raluca,Raluca,nu te vad bine!
Raspunde

un sibian

Acum 8 ani

putea s-o refuze...daca avea o perere cu adevarat despre subiect...dar calculul politic e altul...popii manipuleaza prostimea...si in 2016 sunt alegeri...imi si inchipui ce explicatie "savanta" o sa aiba...pana nu scapam de parazitii astia din politica n-o sa fie nimic bun in RO...
Raspunde

cetatean

Acum 8 ani

RUSINE ! nici nu ne vine sa credem.......dar nici la biserica nu ne mai dorim sa o onoram cu pomenele noastre1
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus